viktorijabg
Zainteresovan član
- Poruka
- 205
postoji li neko sredstvo protiv mucnine ili bar da ublazi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postoji li neko sredstvo protiv mucnine ili bar da ublazi!
Imas b6 vitamin. ja ga nisam koristila ali njega mi je preporucila dr
Imam ja jos jedno pitanje za double test, zapravo dva.
UZ koji se radi za d.t. je vaginalni ili obicni?
Za laboratoriju treba da budem naste ili ne mora?
ok, hvala

Divne su stvarcice, i kvalitetne, uzdravlju ih nosili
Opet ja i dabl test:
Sta je stavka TCR, na ultra zvuku za dabl test, trazila sam ali nisam uspela da nadjem

brrrr, hladno mi je , sve me boli.
mislim da cu se razboleti![]()
ja uzimam elevit i mogu ti reci da mi je muz vec dva puta bio prehladjen od kad sam trudna, sin jednom, a ja se nisam razbolela....istina, bolje se hranim, ne radim i pazim se ali je ipak u trudnoci imunitet slab.....postoji li neko sredstvo protiv mucnine ili bar da ublazi!
A nekom sirovi bademi..Мојој жени, апсолутно.Meni je malo pomoglo kad sam pila kvas i jela slane krekereA nekom sirovi bademi..
evo nas u 28. nedelji....Aleksa se koprca, sada je non stop glavacke i nogicama lupa po zeludcu.....pocinju mi mucnine ali to mi nazalost ne smanjuje apetit.....jedem bas dosta, gladna sam a trebalo bi da idem na dijetalniju hranu, vec sam preko 10 kg ugojena....ove sindrome jos mogu nekako i da razumem ali ovaj betahcg i pappa nista ne razumem kakve su tu vrednosti, jedino me brine da li je NT 1,7 mm mnogo, doktor mi je rekao da je sve uredu, a ja luda pa citam po internetu i pise da je normalno oko 1,25mmma to je sve ok....ako su faktori korelacije oko 1 to je uredu....
ove sindrome jos mogu nekako i da razumem ali ovaj betahcg i pappa nista ne razumem kakve su tu vrednosti, jedino me brine da li je NT 1,7 mm mnogo, doktor mi je rekao da je sve uredu, a ja luda pa citam po internetu i pise da je normalno oko 1,25mm
to su dobri rezultati a i nosna kost je ok, preko 2 je koliko znam problematicno....

uzivaj u trudnoci![]()
jos da saznam i pol i onda cu biti mirna Imas pravojos da saznam i pol i onda cu biti mirna
![]()