al' Fransoa
to nam je ime u rezervi
kontam da ćemo i tu popiti kritike kao i za prvo ime
al' valjda će se navići do tad
kako se zove dječak?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al' Fransoa
to nam je ime u rezervi
treba i dalje da uzimas folnu, preporucljivo je celu trudnocu....nisi valjda prekinula?![]()
ja sam bas zelela decaka kao i moj muz i rekla sam to ko god me je pitao....missim, naravno da bih isto volela svoje dete bez obzira na pol ali ne vidim sta je problem imati zelju i zasto i jedna mama ili tata treba da se pravdaju zasto zeli musko ili zensko...
))) meni na kraju bila smesna rekcija ljudi kad kazem sirokim osmehom da je decak i da nam se zelja ispunila a njima sve nelagodno pa mi kao objasnjavaju: ma vazno da je zdravo, nije bitan pol....kao da sam maloumna....
al' Fransoa
to nam je ime u rezervi
treba i dalje da uzimas folnu, preporucljivo je celu trudnocu....nisi valjda prekinula?![]()
... po zanimanju traktorista...Fransoa Mitrovic,recimo...![]()
Мају за администратора!Nije stvar ni gde zivite ni cime se bavite,svaki posten posao je ok.
Nego sto rece Boki,mnogi postanu pokondirene tikve pa kao sto rekoh Fransoa se ne slaze uz prezime Mitrovic,npr...
Nije stvar ni gde zivite ni cime se bavite,svaki posten posao je ok.
Nego sto rece Boki,mnogi postanu pokondirene tikve pa kao sto rekoh Fransoa se ne slaze uz prezime Mitrovic,npr...
pa to, ja rekoh samo traktorista, al meni bi fransoa bio smesan pa i da je doktor nauka![]()
doktor mi je rekao da vise ne treba da pijem, ali ja imam jos vise od pola kutije ,tako da cu i to popiti, sto znaci da jos pijem. ali mislim da je ta folna najvaznija u prvom tromesecju a za dalje ne znam. mozda bi mogla da pijem neke vitamine, mada se krkam vocem non stop![]()
nije
pije se do kraja prvog tromesecja, pa prelazis na mamavit ,gde takodje ima folne, ali i jos svasta nesto
koji si ti smor od zene....prvo, tebi je smešno šta god da napišem jer me od starta ne gotiviš
drugo, postoji ime Dick koje se daje detetu kom je maternji jezik engleski pa se ne smejem, njihov problem
treće, daj detetu ime Teofil pa nek bude još drvoseča, bitno je da bude on srećan, tebe neću osuđivati zbog izbora imena
al zamisli fransoa uz nase prezime na ic, pa jos u nekom selu....
haos.... pokondirena tikva....
ko oni gastosi sto ugrobare onu decu, Hajdi Jankovic, Djesika i sl![]()
ja sam od onih sto je silno zelela devojcicu, nije mogla da zamisli sebe sa muskim detetom i kada nam je ginekolog saopstio pol, tj da je decak, malo je falilo da se rasplacem, ali bukvalno, mm se smorio zbog moje reakcije, medjutim posle samo nekoliko dana navikoh se na cinjenicu da je sada tu jedan decak a sada kao da devojcicu nikada nisam ni zelela : )
i stvarno je mnogo lud osecaj uopste, sad skacem sa teme na temu ali iskreno nikada nisam verovala da sve ono sto sam osetila od kada se mrgud rodio moze da se oseti <3
Ovo ti je bilo bas bzvz, koliko se secam tebe je bas pogodilo kad ti je Cicak ismejala ime deteta, sto bi sad ti Dadu nzvala pokondirenom tikvom?
Kako god, bas bi me bolelo uvo sta ce ko da kaze, dok god to ime sutra mom detetu nece smetati, ili ga negativno okarakterisati... Ili da se slaze uz neku skakljivu rec, kao onaj Enis kog je pomenula neizreciva.