tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
keko, cestitam ti : )
neizreciva, sada je sve lakse : )))
nego,kada ste kod epiziotomije htedoh da pitam da li posle porodjaja dobijate nesto protiv bolova? sta sme, sta ne sme? citala sam da mnogo nose diklofenak cepice jer deluju lokalno, ali mi u apoteci rekose da to ne sme, pa me zanima sta sme i sta se daje u porodlistu?
neizreciva, sada je sve lakse : )))
nego,kada ste kod epiziotomije htedoh da pitam da li posle porodjaja dobijate nesto protiv bolova? sta sme, sta ne sme? citala sam da mnogo nose diklofenak cepice jer deluju lokalno, ali mi u apoteci rekose da to ne sme, pa me zanima sta sme i sta se daje u porodlistu?

... na tri sata naizmenichno : Bensedin, neka zamena Trodona ( ne mogu da se setim imena
), Bensedin, Trodon, Bensedin ... itd ... 2 dana .. pa kad nishta vishe nije pomagalo, namolila sam sestru ( hvala joj do neba
) da nadje dr u 2 ujutru, da mi ispishe Novalgetol .. kad ti to krnu u infuziju, sve nestane u sekundi ... i samo potonesh
... dobro de, ja sam malo posebna pricha, ali to mi postade zhivotni moto valjda " zashto jednostavno, kad mozhe komplikovano" ahhhaaaahhhaaahhhaaa