birica
Aktivan član
- Poruka
- 1.503
Birice sto nece biti druge beb?
Godine, hormoni, moj (sasvim opravdan) strah od umiranja, pare ... ima milion razloga ...
... ali imam moje malo chudo, mog malog andjela, moj poklon od "gore"
... shat bih vishe ... a ima i ove divne zhenice da ih chitam na temi i da im drzhim fige i da se radujem njihovim malim zamotuljcima 
lagala bih kad bih rekla da sad teze nosim nego kad sam imala 27 ali ne znam sta me ceka kasnije.....navikla sam godinama na komociju i ko zna kako cu se snaci sa bebom, ja sam dosta panicar, nisamm prirodno tanlentovana mama i sve me to oko dece kosta puno zivaca i divim se zenama koje to lako odrade i ne trose zivce.....ako se tako osecas, ma samo napred, nikad nije kasno, zena treba da prati svoj bioloski sat.....

pa ako planirate treba da uzimas folnu bar tri meseca je rje ona jako potrebna vec u samom zacetku kao i da pazis sa uzimanjem A vitamina, da izbegavas dzigeicu koja ima jako puno A vitamina, cak toliko da moze da ubije plod....multivitamini nisu preporucljivi u pocetku koliko znam.....
, krajnje je vreme da se i ja upisem na ovu temu iako stalno visim na njoj i sve uredno citam. Meni je ovo prva trudnoca posle tri godine pokusavanja. Sada sam u 16 nedelji, uzivam, odmaram i brojim dane do aprila....Juce smo na ultrazvuku videli da ce biti decak iako je moj predosecaj govorio nesto drugo