Nastasa
Aktivan član
- Poruka
- 1.410
meni je za mucnine pomagalo...donekle, samo da jedem vise puta po malkice...da ne dozvolim da mi stomak bude prazan a da se ne prejedam...tj. da budem na granici izmedju gladi i sitosti non stop...pa ti naciljaj
i nisam povracala,sve mi se gadilo uzasno,na silu sam jela i pila
povracala sam samo od mamavita u trecem mesecu dok nisam skapirala od cega je pa sam batalila dok nisam postala malokrvna...i opet mi je smetao i povracalka sam pa sam batalila mamavit
a od osme do 12te nedelje sam bukvalno prelezala sa zelenom bojom face....ko da sam bolesna...fuj
sto se mamavita tice,ako ga pijete i smeta vam,ima onaj ritchlife prenatal koji je potpuno isti kao mamavit al ima druge pomocne sastojke koji ne izazivaju mucninu
i takoc...![]()
hoce od tih pre natal preparata da bude muka nije bitno koji, mene su odmah u apoteci upozorili na to i zato se uzimaju predvece uz casu soka od pomorandze ili limunadu ili bilo sta sto ima dosta c vitamina..

mada neznam kako je kada ima neko u stanu mi smo sami od pocetka braka, cak nam i roditelji retko dolaze da noce, budu do uvece pa svak svojoj kuci, a sada smo samo promjenili satnicu jer moramo prvo da uspavamo malca pa se tek onda bacamo na mazenje :-) Meni licno je sex godi i trudnoca nam mnogo ne smeta. sad sve zavisi od osoba.....
48. dan posle neke svadbe i dobrog vina.