gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
ljubim vas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e novembar, danas sam mu rekla
s obzirom koliko mi je apetit
i kolko sam gladnaaaaaaaaaaaaa
ja ko da imam king konga unutra a ne makovo zrno O.o
a mozda ih je i vise

...i vozila biciklu....
...i vozila biciklu....ako bude sve super, bice pre nove godine, krajem novebra
onaj program mi izracunao 29. novembar
 .. mozda promasi za dan
.. mozda promasi za dan 

Interesntno, ali ja se nikad time nisam opterećivala. Salatu sam uvek prala pod mlazom hladne vode, spanać i ostalo isto tako. Voće takodje.
Nikada mi ni na pamet nije palo da se to prska ( a šta se zaboga pa ne prska ) i da bi moglo da naškodi...

Ja mazala Strijet i mesecima pre trudnoce,maslinovo jedem godinama.Kod mene to ne radi.
Mozes jesti i piti sta hoces ako je koza sklona strijama,dobices ih.
Interesntno, ali ja se nikad time nisam opterećivala. Salatu sam uvek prala pod mlazom hladne vode, spanać i ostalo isto tako. Voće takodje.
Nikada mi ni na pamet nije palo da se to prska ( a šta se zaboga pa ne prska ) i da bi moglo da naškodi...
ne zbog prskanja nego zbog toxoplazmoze treba lepo prati povrce i voce a meso dobro termicki obraditi
samo sto ogromna vecina ljudi ima antitela na toxoplasmu vec al u trudnoci malo opreza nije na odmet

Ne baratam baš najbolje tim terminima... jel to beše ono što mačke prenose, ili?
U svakom slučaju, na pamet mi tako nešto nije palo... ali baš ni na mali mozak... srećom, jer ionako sam, kao i svaka trudnica, jel, imala tripove najgore vrste, još mi samo to falilo pa da počnem da trzam nogu kada idem gradom

juce mi je curila krv iz nosa
aj znam da je to jedan od simptoma, zbog povecanog volumena krvi, a kapilari slabasni, bla bla...
nego, legla da spavam
sanjam nesto i odjednom se trzam iz sna i imam sta da vidim, krv iz nosa mi bas lepo curi
zaustavim ja to nekako, ona opet krene
i posle toga super, nista, uspela sam zaspati bez problema
dragi mi se iseko od straha, posto ko da me je neko zaklao na jastuku, tako je izgledalo
jel i vama tako curila ta krv iz nosa, cak i u snu?
mi smo uvek imali pod 5-6 macaka, odrasli sa njima, cela moja porodica je luda za njimapa prenosi se preko macijeg izmeta a ne preko same macke
zato treba prati lepo te salate i tako to...
 kontam da imam zestok imunitet protiv toga
desilo mi se jednom , isti scenario, posle samo sukrvica malo i u kasnijim mesecima..
mi smo uvek imali pod 5-6 macaka, odrasli sa njima, cela moja porodica je luda za njima

ipak pripazi. logicno je da ces da operes dobro ruke posle kontakta sa bilo kojom zivotinjom..
mi imamo psa.. u pocetku trudnoce se sklanjala od mene posle 3 meseca se vec vise nije odvajala , cesto bi je zatekli kako mi spava sklupcana u krilu(inace kobila ima 20kila)