gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
ljubim vas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e novembar, danas sam mu rekla
s obzirom koliko mi je apetit
i kolko sam gladnaaaaaaaaaaaaa
ja ko da imam king konga unutra a ne makovo zrno O.o
a mozda ih je i vise
![]()

...i vozila biciklu....ako bude sve super, bice pre nove godine, krajem novebra
onaj program mi izracunao 29. novembar![]()

Interesntno, ali ja se nikad time nisam opterećivala. Salatu sam uvek prala pod mlazom hladne vode, spanać i ostalo isto tako. Voće takodje.
Nikada mi ni na pamet nije palo da se to prska ( a šta se zaboga pa ne prska ) i da bi moglo da naškodi...![]()

Ja mazala Strijet i mesecima pre trudnoce,maslinovo jedem godinama.Kod mene to ne radi.
Mozes jesti i piti sta hoces ako je koza sklona strijama,dobices ih.
Interesntno, ali ja se nikad time nisam opterećivala. Salatu sam uvek prala pod mlazom hladne vode, spanać i ostalo isto tako. Voće takodje.
Nikada mi ni na pamet nije palo da se to prska ( a šta se zaboga pa ne prska ) i da bi moglo da naškodi...![]()
ne zbog prskanja nego zbog toxoplazmoze treba lepo prati povrce i voce a meso dobro termicki obraditi
samo sto ogromna vecina ljudi ima antitela na toxoplasmu vec al u trudnoci malo opreza nije na odmet

Ne baratam baš najbolje tim terminima... jel to beše ono što mačke prenose, ili?
U svakom slučaju, na pamet mi tako nešto nije palo... ali baš ni na mali mozak... srećom, jer ionako sam, kao i svaka trudnica, jel, imala tripove najgore vrste, još mi samo to falilo pa da počnem da trzam nogu kada idem gradom![]()

juce mi je curila krv iz nosa
aj znam da je to jedan od simptoma, zbog povecanog volumena krvi, a kapilari slabasni, bla bla...
nego, legla da spavam
sanjam nesto i odjednom se trzam iz sna i imam sta da vidim, krv iz nosa mi bas lepo curi
zaustavim ja to nekako, ona opet krene
i posle toga super, nista, uspela sam zaspati bez problema
dragi mi se iseko od straha, posto ko da me je neko zaklao na jastuku, tako je izgledalo
jel i vama tako curila ta krv iz nosa, cak i u snu?
mi smo uvek imali pod 5-6 macaka, odrasli sa njima, cela moja porodica je luda za njimapa prenosi se preko macijeg izmeta a ne preko same macke
zato treba prati lepo te salate i tako to...
desilo mi se jednom , isti scenario, posle samo sukrvica malo i u kasnijim mesecima..
mi smo uvek imali pod 5-6 macaka, odrasli sa njima, cela moja porodica je luda za njima
kontam da imam zestok imunitet protiv toga
![]()
ipak pripazi. logicno je da ces da operes dobro ruke posle kontakta sa bilo kojom zivotinjom..
mi imamo psa.. u pocetku trudnoce se sklanjala od mene posle 3 meseca se vec vise nije odvajala , cesto bi je zatekli kako mi spava sklupcana u krilu(inace kobila ima 20kila)![]()