Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Boki samo opusteno... ne mozes biti puno ili malo trudna... ti si trudna i gotovo!!!:)

Veruj mi... radila sam milion ovih testova i nikad nisam imala drugu crticu, ma koliko mala bila...

pitanjce cestitam takodje...

Sad je stafeta vasa... glavne ste na temi... a mi foruMajke kad se sredimo i uredimo dolazimo... i tu smo uvek za sva pitanje i savete ako znamo...

Ljubim vas.. :****

Ja imam pitanje naravno :) Kad treba otici kod dr na pregled ? Meni je poslednja menstr. bila 24.02.znaci danas mi je 31 dan , ja kontam da sledeci ponedeljak uradim betu i da zakazem prvi pregled negde sledece nedelje .Jel to ok tako?

i meni je psolednja bila 24. 2 :)
znaci da ti nije 31. nego 32. dan danas :)))
e sad sto se nedelja tice, mozda si + il - jedan dan od mene , ako nam se ovulacije nisu poklopile, jer je meni onaj sajt izracunao sam, tamo gde sam pratila bazalnu temperaturu :)

Do kad je ok da se putuje u trudnoc?i :rumenko:
Do kad procenis da mozes...
Moja snaja putovala avionom prosle nedelje... A termin joj 25 April... dolazila kad sam se ja porodila...

Samo da se javim.. Bila malopre na UZ i dr.mi kaze da beba vise nema gde,sada sam na kraju 34 nedelje a on vec ima 2kg.i 800gr. Kaze da je po ultra zvuku sada 2 do 3 nedelje ispred. Auu,jel to znaci da ce porodjaj biti pre predvidjenog termina!?

Ne mora da znaci... ali moze ti biti krupna beba ako tako nastavi...
A ni to nije striktno...
opusti se i slusaj svog lekara...

da se pohvalim!
zvanično sam postala krava muzara! ispumpavam ja pumpicom, pokušavam danima, ali ništa...kad danas!! krenulo onako da šprica iz bradavice, kao što sam videla da kravama šprica kad ih muzu ahahahahhahhahhahhaha
vrištala sam od sreće, i sad sam jako ponosna! izašlo posle podoja još 40 ml!!!! :hvala::hvala::hvala::klap::klap:
konačno izbacujemo dohranu!

ljubim vas.

i da, pitanje. Boki=jandrlino? :)

Joj,ziva nisam.. Dve noci ne spavam,a jutros u pola 5 nam javili da je umro tata od mm. On u haosu sada,a ja ne znam ni kako da pomognem, da li da idem kod njegovih,on je tamo!? Volela bih da budem uz njega a ne znam ni kakvi su obicaji,bila sam na 2 sahrane u zivotu.. :( Znam da je crnjak tezak sto pisem ovo,ali se bas lose i beskorisno osecam,morala sam da vam se pozalim..njegov tata mi je bio drag. Cula se sad sa mamom a ona mi kaze da ne bi trebala ni na sahranu u mom stanju, ali bih se jos gore osecala da ne odem. E bas ne mogu da verujem! :(

Poslednja izmena:
Zabice, nemoj da ides na sahranu ni na saucesce.
Pomoci ne mozes. Samo se sacuvaj. Tako je kako je.

Meni su obe babe umrle doknsam bila trudna i nijednoj nisam isla na sahranu... Cak i babina sestra koju sam takodje jako volela.
Ti digadjai nisu za trudnice, dojilje, uopste... imas malondete kuci... ono je prioritet...
A dusi je tesko... to se ne moze poboljsati odlaskom na sahranu... i izlaganjem stresu...

Moje saucesce...

Cestitke jos jednom Bokice.
Cestitke i za pitanjce.
Vas dve se sad opustite i uzivajte pa se kucamo ovde :)

Zabice koliko god bi htela da budes tu muzu i da mu pomognes, najblje ces to uciniti ako izbegnes sekiraciju i sve sto ide oko takvih dogadjaja. Sedi kod kuce i pazi tibu jer to ti je sada najbitnije :)

Zsuki znaci sada mozes da se zaposlis u pekabeti :D (salim se naravno).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back