Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kad treba otici kod dr na pregled ? Meni je poslednja menstr. bila 24.02.znaci danas mi je 31 dan ,  ja kontam da sledeci ponedeljak uradim betu i da zakazem prvi pregled negde sledece nedelje .Jel to ok tako?
 Kad treba otici kod dr na pregled ? Meni je poslednja menstr. bila 24.02.znaci danas mi je 31 dan ,  ja kontam da sledeci ponedeljak uradim betu i da zakazem prvi pregled negde sledece nedelje .Jel to ok tako?Ja imam pitanje naravnoKad treba otici kod dr na pregled ? Meni je poslednja menstr. bila 24.02.znaci danas mi je 31 dan , ja kontam da sledeci ponedeljak uradim betu i da zakazem prvi pregled negde sledece nedelje .Jel to ok tako?

))
))
Ja imam pitanje naravnoKad treba otici kod dr na pregled ? Meni je poslednja menstr. bila 24.02.znaci danas mi je 31 dan , ja kontam da sledeci ponedeljak uradim betu i da zakazem prvi pregled negde sledece nedelje .Jel to ok tako?

Do kad procenis da mozes...Do kad je ok da se putuje u trudnoc?i
Samo da se javim.. Bila malopre na UZ i dr.mi kaze da beba vise nema gde,sada sam na kraju 34 nedelje a on vec ima 2kg.i 800gr. Kaze da je po ultra zvuku sada 2 do 3 nedelje ispred. Auu,jel to znaci da ce porodjaj biti pre predvidjenog termina!?

))))
))))zene znaci danas mi je 32. dan ciklusa
rezultat bete mi je stigao
malo sam zbunjena sada
pise 2473,00 da je rezultat
sad je to meni nesto puno, cini mi se da mi je danas 18. dan posle ovulacije....
a?

zene znaci danas mi je 32. dan ciklusa
malo sam zbunjena sada
sad je to meni nesto puno, cini mi se da mi je danas 18. dan posle ovulacije....
a?

zene znaci danas mi je 32. dan ciklusa
malo sam zbunjena sada
a?

Znam da je crnjak tezak sto pisem ovo,ali se bas lose i beskorisno osecam,morala sam da vam se pozalim..njegov tata mi je bio drag. Cula se sad sa mamom a ona mi kaze da ne bi trebala ni na sahranu u mom stanju, ali bih se jos gore osecala da ne odem. E bas ne mogu da verujem!
 Znam da je crnjak tezak sto pisem ovo,ali se bas lose i beskorisno osecam,morala sam da vam se pozalim..njegov tata mi je bio drag. Cula se sad sa mamom a ona mi kaze da ne bi trebala ni na sahranu u mom stanju, ali bih se jos gore osecala da ne odem. E bas ne mogu da verujem! 

E pa superi meni je psolednja bila 24. 2
znaci da ti nije 31. nego 32. dan danas))
e sad sto se nedelja tice, mozda si + il - jedan dan od mene , ako nam se ovulacije nisu poklopile, jer je meni onaj sajt izracunao sam, tamo gde sam pratila bazalnu temperaturu
 bas smo se potrefile , ici cu i ja danas da izvadim betu pa javljam rezultate
 bas smo se potrefile , ici cu i ja danas da izvadim betu pa javljam rezultate 

Bravoo
A koje mleko si joj davala za dohranu ?

(salim se naravno).
 (salim se naravno).