Ako Bog da...

ako se ne oduži do utorka, srede...

E ja to stalno ponavljam...
i kad su me večeras strefile kontrakcije, a ja samo vičem:''Nemoj bebo, čekaj još malo, AAAAAAAAAA!!!!'' 
kakav sam junak...

Evo i sad mi je stomak tvrd kao kamen...
Da prostite dobila sam i ređu stolicu...

e sad, jel se gaće tresu od straha ili ono čišćenje creva(što je ata pominjala-nemam pojma)

Hahahaha, Čičak, junačino

Sad u januaru, kad sam se poradjala sa Stefajlom, sedela sam za kompjuterom i u ponoć krenem da spavam. Kako sam ustala sa stolice, tako sam osetila negde nisko u stomaku - puuuuuk ( ili kvrc, to je približnije ) , kao da je neki balon pukao. Još i dok nije počelo da boli, tačno sam znala šta se desilo, da je pukao vodenjak. Posle par sekundi krenula voda, prvo polako, pa sve jače i jače i onda je počeo i bol. A ja komentarišem - joooj, kako mi se spava, gde, bre, sad da se poradjam ovako pospana, baš mi se ne poradja sad...

A mm taman što je zaspao. I budim ga ja - hajde, ustaj, treba da idemo. Dobijem odgovor - mmmmm, kao medved kad brunda. Ja opet - hajde, probudi se, treba da idemo, počelo je, a on će - gde bre da idemo u ovo doba?

I kad sam, skoro viknula,pa u porodilište, gde drugo, tako je skočio, da sam mislila da će da proleti kroz vrata od terase. Onako bunovan, pa se namrštio, zabrinuo se valjda, a komentariše - pa jel nisi mogla to da ostaviš za ujutru, samo što sam zaspao

I nasmejasmo se oboje....
Čičak, srećno u ponedeljak!

Budi hrabra, i seti se da ćeš uskoro da upoznaš svoje dete

Koliko god da boli, vredi, ma svaki sekund bola vredi!!! Kad budeš videla svoje čedo, tek ćeš tada biti svesna da je svaki bol... prolazan i tako nebitan.... on je pratilac koji brzo ode, brzo se i zaboravi, a beba je ono što stigne baš zbog tog bola... ma ko ga šiša, to je samo kratkotrajan osećaj, a ljubav prema detetu je ono što sledi iza bola i što ostaje dok si živa

Samo hrabro, mislimo na tebe