Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ramajana, sa srećom :ok: Javi nam se obavezno, čim budeš mogla :)

U vezi sa pričom o sex-u... Meni je mm više puta rekao da sam mu posebno privlačna kada sam trudna. Nemam pojma zašto, sama sam sebi bila kao trokrilni ormar, iako se nisam ni ugojila mnogo, samo stomak štrčao, kao trudna Oliva :lol: Da sam smela da se bavim tim stvarima, osećam da mi nebi dao da predahnem :rumenko: Ali, dr zabranio još u prvim mesecima trudnoće, a iskreno rečeno, ni meni nije bilo do toga. Meni je mozak bio podešen na sasvim drugu frekvenciju, kao što je i sada. A na kojoj je frekvenciji njegov radio dok sam bila trudna, ni sada mi nije jasno :lol:

I da, njegove reči -"jooooj, ube me ova trudnoća" :mrgreen: Kao da je on bio trudan, a ne ja :)

Hocu drage moje,cim se sve zavrsi..Zao mi je sto pre nisam otkrila cari ovog foruma,ali u svakom slucaju i ovih mesec dana provedeno sa vama mi je bas znacilo. ljubim vas sve a tebi cicak zelim svee najbolje,pa se cujemo kada se vratimo iz bolnice sa bebicama:heart:

..qq, zene.. :lol: ..mm se zeza da mu je iz svake trudnoce ostalo pet kila vishka, na drugo nema primedbi.. :mrgreen:
..a iskreno, da nam je seks bio zabranjen u nekoj trudnoci, ta bi, shto se mene tiche, bila poslednja.. :)
..ne (samo :zper: ) zato shto sam ovisnik, nego zato to obichno znachi rizichnu trudnocu, a posle prvog deteta vishe nikada nije samo tvoja glava i samo tvoj zivot u pitanju.. :)

znaci u ponedeljak porodjaj :)))))
Ako Bog da... :worth::D ako se ne oduži do utorka, srede...:mrgreen::sad2:
Sem ako malisa ne bude hteo ranije napolje :D
E ja to stalno ponavljam... i kad su me večeras strefile kontrakcije, a ja samo vičem:''Nemoj bebo, čekaj još malo, AAAAAAAAAA!!!!'' :mrgreen: kakav sam junak... :rumenko:
Evo i sad mi je stomak tvrd kao kamen...
Da prostite dobila sam i ređu stolicu... :mrgreen: e sad, jel se gaće tresu od straha ili ono čišćenje creva(što je ata pominjala-nemam pojma) :lol:
Cicak srecno u ponedeljak, mislicu na tebe a i nedostajace mi tvoji postovi:zper::rotf:. Sve ce to proci super, posle ces nam prepricavati svoje dogodovstine. I ja idem u Betaniju u ponedeljak pa ako cujem da neko vristi znacu da je to Cicak:zcepanje:. Doduse, ja idem na drugo odeljenje...
'fala... :zag:
Ako preteknem, a tamo bude neta, javiću vam se...:bye:

Ako čuješ nekoga da davi doktora i vrišti:''VADI MI GA!!!'' znaj da sam ja... :mrgreen:
sto bi rekla moja snajka "pa nece detetu ostati pecat na čelu"
A neeeee... svi oni misle da su velike kuronje... :roll::lol::mrgreen:
Mm jednom komentarisao jednu devojku koja voli da menja momke, devojka prosto voli sex i onu stvar, a on je prokomentarisao u lošem smislu... a ja mu kažem:''Ma da, šta ćeš voli žena dobru k... , ali ima i nas skromnih koje ne tražimo puno.'' :whistling::mrgreen: više nikad nije komentarisao promiskuitetne devojke... :mrgreen::zcepanje:
Hocu drage moje,cim se sve zavrsi..Zao mi je sto pre nisam otkrila cari ovog foruma,ali u svakom slucaju i ovih mesec dana provedeno sa vama mi je bas znacilo. ljubim vas sve a tebi cicak zelim svee najbolje,pa se cujemo kada se vratimo iz bolnice sa bebicama:heart:
'fala... i ja tebi želim sve najbolje... da isprdneš tog mališu za 5 minuta... :heart::D:zag: i mislimo svi na tebe sutra!!!! Uz tebe smo, znaj!!! :ok::zag::heart:
Hahaahaaa, ja sam svasta propustila ovde.. Cicak odlepila si ;). Zelim ti sve najbolje,lak i brz porodjaj :*. Ramajani takodje :)
'fala... :zag:
da znaš da sam odlepljena... :zblesav:
E pa Čičak, držim ti fige da prodje sve brzo i lako :)
'fala...:zag:

misliću na vas... :heart:

@Cicak: I ja sam se porodila u ponedeljak ;)

Drzim fige da prodje brzo i knjiski. Ko ce javiti tu na forum? Nemoj nas ostavljati u nezivesnosti. Please. A kada stignes kuci i malo odmoris, napisi par reda o utiscima.

Pa kad tada pada dežurstvo... :mrgreen::rotf:;)

Ne mogu vam javiti na forum, niko sem mene... ja sam ovde inkognito... :cool:

Ako tamo uhvatim net negde, ja vam javljam... ;)

Joj, kad stignem kući... ja se bojim i da odem... :sad2:

Ako Bog da... :worth::D ako se ne oduži do utorka, srede...:mrgreen::sad2:

E ja to stalno ponavljam... i kad su me večeras strefile kontrakcije, a ja samo vičem:''Nemoj bebo, čekaj još malo, AAAAAAAAAA!!!!'' :mrgreen: kakav sam junak... :rumenko:
Evo i sad mi je stomak tvrd kao kamen...
Da prostite dobila sam i ređu stolicu... :mrgreen: e sad, jel se gaće tresu od straha ili ono čišćenje creva(što je ata pominjala-nemam pojma) :lol:

:lol: Hahahaha, Čičak, junačino :lol:
Sad u januaru, kad sam se poradjala sa Stefajlom, sedela sam za kompjuterom i u ponoć krenem da spavam. Kako sam ustala sa stolice, tako sam osetila negde nisko u stomaku - puuuuuk ( ili kvrc, to je približnije ) , kao da je neki balon pukao. Još i dok nije počelo da boli, tačno sam znala šta se desilo, da je pukao vodenjak. Posle par sekundi krenula voda, prvo polako, pa sve jače i jače i onda je počeo i bol. A ja komentarišem - joooj, kako mi se spava, gde, bre, sad da se poradjam ovako pospana, baš mi se ne poradja sad... :zcepanje:
A mm taman što je zaspao. I budim ga ja - hajde, ustaj, treba da idemo. Dobijem odgovor - mmmmm, kao medved kad brunda. Ja opet - hajde, probudi se, treba da idemo, počelo je, a on će - gde bre da idemo u ovo doba? :zcepanje: I kad sam, skoro viknula,pa u porodilište, gde drugo, tako je skočio, da sam mislila da će da proleti kroz vrata od terase. Onako bunovan, pa se namrštio, zabrinuo se valjda, a komentariše - pa jel nisi mogla to da ostaviš za ujutru, samo što sam zaspao :zcepanje: I nasmejasmo se oboje.... :lol:

Čičak, srećno u ponedeljak! :heart: Budi hrabra, i seti se da ćeš uskoro da upoznaš svoje dete :heart: Koliko god da boli, vredi, ma svaki sekund bola vredi!!! Kad budeš videla svoje čedo, tek ćeš tada biti svesna da je svaki bol... prolazan i tako nebitan.... on je pratilac koji brzo ode, brzo se i zaboravi, a beba je ono što stigne baš zbog tog bola... ma ko ga šiša, to je samo kratkotrajan osećaj, a ljubav prema detetu je ono što sledi iza bola i što ostaje dok si živa :heart: Samo hrabro, mislimo na tebe :zag:

Pa kad tada pada dežurstvo... :mrgreen::rotf:;)

Ne mogu vam javiti na forum, niko sem mene... ja sam ovde inkognito... :cool:

Ako tamo uhvatim net negde, ja vam javljam... ;)

Joj, kad stignem kući... ja se bojim i da odem... :sad2:

ahahahahahhahhhhhhhhhhhhahahhahaha umrla od smeha!
e stvarno sam popi....la od sebe. samo trčkam naokolo sa krpom i ribam sve moguće i nemoguće...evo sad ribala neke nesesere u koje ću da pakujem stvari za porodilište, ali ne jedan nego sve koje imam! pa dokle više????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back