Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
jao ljudi ja jos uvek k.njam ko grlica... Ahahahaha...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam se porodila u ponedeljak.Kod mene nije bilo sracke.
Posto mi je vodenjak pukao u 10 do 3 u noc,kada sam budila mm prvo sto je rekao ugasi svetlo![]()
hvala vam devojke...
ramjana nam se možda već i porodila...
a ja još sutra i
malopre se istuširah, i obukla pidžamu a stomak viri li viri... izgleda kao da je još porastao...![]()
Da, tako je.Cicak,srecno,mada jos si i sutra ovde.
Znaci ti se dru javljas u ponedeljak?Nema veze sto porodjaj nije krenuo?Jesam dobro razumela?
nix,
hvala na savetima... Kad kazes nista, moze se voda jel da?
I da, vidis skroz bi zaboravila, moram sutra pitati docu da li da uzimam moju terapiju i dalje... Tj.tothemu, gvozdje, femibion i utrogestan...
Ne znam jel se nastavlja sa time... Nisam to ni spakovala...
Jesu tebi radili u totalnoj anesteziji ili spinalna?
Ja cu raditi kako mi doca kaze, ali ako dodje do cr a bude me pitao u kojoj anesteziji hocu, nemam pojma. Znam da je spinal bolji ali ne znam jel bi mogla ja to psihicki da podnesem, ipak si tu budna i sve cujes, a i ovako se bojim.
E da, doca kaze da slobodno doruckujem, da normalno jedem...
definitivno moram prestati da citam o najsitnijim detaljima i kako sve izgleda dok si na stolu
kolko zelim decu, tolko i ne zelim
eh kad bi moglo tako da ostane u stomaku barem do puberteta![]()
..na stolu ili na njivi, opali te adrenalin i prorade instikti, dok se osvestish a ono kmechi..
..sa poslednjom rechenicom se slazem delimichno, ja bih njih od desete do osamnaeste vrnula nazad..![]()
sad onako teorijski ja sve to znam
i kada bih hipoteticki ostala trudna, isla bih na taj prirodni iz nekih mojih ubedjenja
ali posto inace padam u nesvest cesto zbog mog niskog pritiska i kojecega (pala sam jednom u nesvest kad su mi probusili kozu)
bojim se da sav adrenalin ovog sveta me ne bi odrzao u budnom stanju
i da
najstrasnija stvar od svega, ali svega sto se tice porodjaja mi je ono seckanje ili pucanje medjice
znaci, ne znam sta je gore
postavicu jednog dana ultimatum
sta god se desilo, nek rade sta god, na sve pristajem samo da me ne seku i da ne puknem
sad dok to zamisljam meni nije dobro....
![]()
..to se ne oseti, kunem ti se..ukapirash tek kad odesh u sobu da ima neshto..
![]()
cim ja znam sta ce on tamo dole da radi
nije ni bitno dal cu da osetim
pre jedno godinu dana kad sam imala rutinsku operaciju na korenu zuba
prvi put u zivotu vodila sam mamu
veliki magarac sa mamom, da me drzi za ruku
i nista ne osetis, plus ne vidis nista jer ti preko lica stave onu zelenu plahtu, sa otvorom za usta samo
al dzabe kad znam sta mi radi, i osetim toplotu kako kaplje krv
jedva preziveh, doca mi se smejao
a plus ta anestezija za carski to tek ne zelim ni da zamisljam
znate kad sam citala pre o iskustvima sa anestezijom totalnom (ne za carski nego neku drugu operaciju)
i citam da kod pojedinih 'ne deluje'
tj. umrtvi ih, ali kazu sve su culi sta se desava u sali, kao u nekom polu snu
i to jos pricali o nekim operacijama na ortpoediji
pa zamislite zvuk onih njihovih dleta i busilica
O.o a ti kao uspavan