ija_ftn
Domaćin
- Poruka
- 3.487
Vi bas drzite tremu ovima sto se sutra poradjaju 
Da li neko zna jel se porodila Rajman (ili kako se vec zove
)?

Da li neko zna jel se porodila Rajman (ili kako se vec zove

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najstrasnija stvar od svega, ali svega sto se tice porodjaja mi je ono seckanje ili pucanje medjice
znaci, ne znam sta je gore
ne verujem![]()
Ej, pa upisala sam tvoj broj... pa ću ti javiti... čim (i ako) dođem sebi...Ponesi 0.5l mineralnu negaziranu. Jeste da ne daju da pijes dok si u predporodjajnom delu, ali posto znas dr. zamoli ga da malo prosetas i onda da ti dozvoli da samo isperes usta vodom. Nemoj piti jer ces povracati kada se kontrakcije pojacaju i kada dodju naponi. Znam da je veliki izazov ne piti kada si zedan ali i samo da isperes pa pljunes vodu puno, puno znaci.
Ajd drzimo fige da sve prodje brzo i bezbolno. Pisi kada dodjes do neta, a ako mi posaljes sms ja mogu javiti tu na Forum lepe vesti i dimenzije![]()
Gde ga nose novka?..chichak, na porodjajima sa jakshom i aleksejem sam igrom sluchaja prisustvovala carskim rezovima na koje
su slali zene sa drugog kreveta u boksu, obe pod epiduralom pokushale prirodni ali se otvaranje zaustavilo po ukljuchivanju epidurala..
..s obzirom da se radi u sali 3m dalje, kao da sam im prisustvovala lichno..
..bebu odnose posle 10-15 minuta, ali vadjenje posteljice i ushivanje traje josh 30-45 minuta..
..tek onda bude majke..
..mozda te dr planira za spinalnu..?
Ajoj boki... ti kao i naša suki... brineš oko micike...sad onako teorijski ja sve to znam
i kada bih hipoteticki ostala trudna, isla bih na taj prirodni iz nekih mojih ubedjenja
ali posto inace padam u nesvest cesto zbog mog niskog pritiska i kojecega (pala sam jednom u nesvest kad su mi probusili kozu)
bojim se da sav adrenalin ovog sveta me ne bi odrzao u budnom stanju
i da
najstrasnija stvar od svega, ali svega sto se tice porodjaja mi je ono seckanje ili pucanje medjice
znaci, ne znam sta je gore
postavicu jednog dana ultimatum
sta god se desilo, nek rade sta god, na sve pristajem samo da me ne seku i da ne puknem
sad dok to zamisljam meni nije dobro....
![]()
Hvala draga moja...čičak držim ti sve fige ovog sveta za sutra!!!!!! veliki poljubac, pa da budeš hrabra! nemoj da nam brukaš forum!![]()
Bas nedostaje Cicak! Sigurno se vec porodila. Ja sam jutros bila u Betaniji i mislim da sam je videla, dolazila je sa muzem i nosila torbu
...mada nisam 100% sigurna jer ona uvek isece lice sa slike, ali ova devojka me bas podsetila na nju
![]()
Ubice te onda... Nju niko ne zna i ne sme da zna
![]()
Ubice te onda... Nju niko ne zna i ne sme da zna
![]()
A gde se poradja da zovemo
Znate poradja nam se forumasica zove se Mali cicak![]()
Ko vidi nindzino lice i prica o tome, umrece u najstrasnijim mukama..![]()
Ma kakvi... dovescemo Cak Norisa, on moze da umire umesto nas![]()
Cak Noris je video Cickovo lice![]()
Nek je zivo i zdravo... cestitke i od mene
... a jel bebac decak il devocjica?