Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao sto rekoh :mafijas: i sutra setnja, lepo je vreme
veceras cucnjevi
pa sex
i jedi ananas, svez
:ok:
Samo što muž odbija sex, i nemam svežeg ananasa... ostaje mi jedino da radim čučnjeve dok psujem muža, oca mu, majku i svu bližu i širu rodbinu...:mrgreen::zcepanje:
Zene, zene drage... ja prvi put isla prirodno... mislila to sve tako treba... jedva zivu glavu izvukle i beba i ja. Proveli godinu u deicjoj blonici da bi to moje zgebce bilo zdravo ko sto danas i jeste.
E sad ja pristalica prirodnog, aktivni panicar po pitanju rezova i sivenja ipak u drugoj trudnoci kopam i rukama i nogama za cr.
Na kraju me zeznuse pa opet prirodno porodise sa razlikom da se porodih eto ocas posla bez po napona... dzabe bi me sekli :mrgreen:

E sad vodeci se time da prvi put htedoh prirodno, drugi put carski, ja sam:
a) majka
b) nemajka
Oprostite ali svi ste izgleda malo pobrkali i pomesali stvari koje se ne mesaju. Svaka odluka je u sustini ispravna ukoliko je to ono sto ce majku buducu uciniti smirenijom, opustenijom... naravno uz dobru konsultaciju sa lekarom. O ovakvim stvarima stvarno nema zasto pricati toliko, u sustini bilo koji porodjaj nosi mogucnost posledice i za bebu i za majku pa moz da bude carski koliko hoce. Sam carski nije garancija da ce sve biti ok, kao sto ni prirodni nije garancija da nece... Mante se vestaka i prirode nego svaka za sebe kako oseca i misli da je najbolje. Instinkt je ono sto nam je dato u momentima trudnoce i roditeljstva pa eto mozda treba da oslusnemo i verujemo u to da smo doneli ispravnu odluku, ako ne onda bar cemo biti mirniji, jer opet eto verovacemo da je to za sto smo odlucili najbolje za nas :lol: Kako god.. kad krene, sve se molimo da se sto pre zavrsi... sve budemo hrabre do mog...
:zag: I mnogo srece svima koje ocekuje ono sto se verujte nikad ne zaboravlja, ma koliko vas lagali da se zaboravi :zcepanje:
To i ja rekoh... :D
Ja ko da pricam turski.:lol:

Cicak,ja ne kazem da sam Big mama:rumenko:,priznajem nisam idealna.Nemajka sam,ostavim dete,idem na aerobik,bioskop,grad,citam knjigu.A ona nekad sedi u ogradici i sama se zabavlja,ne skacem cim zine da zaplace,koristimo neke polovne stvari od sestre,nema fensi kolica od 1000e,nema markirane stvari,ne koristimo Chico iskljucivo.Cak jede i Juvitanu.A danas sam u kaki videla moju dlaku s glave.:eek:

Samo sam htela reci da me nerviraju zene koje koje kazu da smo mi koje smo se porodile prirodno Velike Majke,a ni jedna od nas to ne kaze.

Cicak.porodices se svakako.I mozda lakse nego sto mislis.Bar ti ja tako zelim.Samo nemoj praviti frku.I terorisati okolinu.:lol:
Ko kaže da jeste... to ja napisah, jer su svi zaključili da ja hoću CR... :rtfm:
Neću, neću ni CR ni ovako ni onako... da mogu ostalla bi još 10 godina trudna, dok ne izmisle teleport bebe iz stomaka... :mrgreen:
Ja samo želim da izaberem najbolje za svoju bebu a ne znam šta je to... nemam pojma... da je to izlazak na usta, ja bi i na to pristala...
Cicak - ja sam se porodila u ponedeljak, u petak sam se posvadjala sa svima i izasla iz kuce oko ponoci da se setam kao luda Nasta, onako ogromna, razumem te :)

Ako ides na CR, a to ce ti sigurno lekar reci, taj dan nemoj nista da jedes i da pijes! I ustani, odmah cim ti ponude, mnogo ces se brze oporaviti. Ako se pomeras ili kasljes, pridrzi stomak rukom tamo gde ti je rana. Eto, to je sve od saveta cega mogu da se setim...
Hvala na savetu... :D
meni je vestichara joiv upljunula da cu se poroditi petog avgusta i porodjaj stvarno poceo petog al je beba zakasnila 50 minuta :lol:

pitajte nju kada se poradjate :lol:

di da nađem joiv... da mi pogleda u dlan,,,:mrgreen:

Bas je bila diskusija na ovoj temi pre oko dve godine kako izazvati/ubrzati porodjaj. Zakljucci (valjda jos uvek vaze):

Ujutru ustati i oprati tepih
Sici 2-3 puta uz i niz stepenice
Pojesti ananas
Nahvatati muza (cestitam onoj ko ovakva nafata muza :zcepanje:)
Oribati kadu
Pojesti kupus i popiti Sweppes
Pojesti krempite (ili neko slican kolac, ne secem se tacno mozda November zna?)

Bas je bila diskusija na ovoj temi pre oko dve godine kako izazvati/ubrzati porodjaj. Zakljucci (valjda jos uvek vaze):

Ujutru ustati i oprati tepih
Sici 2-3 puta uz i niz stepenice
Pojesti ananas
Nahvatati muza (cestitam onoj ko ovakva nafata muza :zcepanje:)
Oribati kadu
Pojesti kupus i popiti Sweppes
Pojesti krempite (ili neko slican kolac, ne secem se tacno mozda November zna?)

Nemam gde sušiti tepih... :mrgreen:
Danas se popela kod mojih na 3 sprat... a i sutra idemo kod njih na ručak...
I ima da kupim taj ananas...

Muža ne mogu očima videti...
Kadu bi mogla oribati ali sam taman mužu objasnila kako se to radi... pa ne bih da mu uskraćujem to zadovoljstvo...:mrgreen:
Ne jedem kupus ali pijem šveps
I kolače jedem kao manita... jafa, mančmelou, mamine kolače razno razne, čokolade, eurokremove...

sutra probavam ostatak:D

evo sacem ujurim vesticaru :mrgreen:

Čekam je željno... da čujem... :D

Ljudi, ovaj mali je toliko nemiran večeras, strašno... skoro pa non stop se gicka... umiri se na 15ak minuta pa opet i tako u krug... i ne boli dok se gicka... ali kako samo zna da me dole nešto probode, kao da mi neko zabio iglu ili nož baš dole, na exit-u... oči ispadaju... :eek::D ali to samo na sekun preseče i ništa...
Ja stalno mislim ''Evo ga, puče vodenjak.'' međutim ništa... :aha:

Sto bi Radovan rekao: Preterano serete! :)
priroda pa priroda! Pa dobro sto sisate kosu, cupate obrve, skidate brkove, secete nokte... Mislim majka priroda vam je to podarila, sto je ne postujete?

I stara dobra(izborna-cak se i ovde vidi da su izbori blizu :) ): Mi smo najbolji, najpametni, najlepsi narod... Ostali su svi glupi i ruzni...

Nisi majka ako se nisi poradjala bar 28 sati, triput bila na ivici smrti ali i dalje hrabro odbijajuci bilo kakvu pomoc, i svoje cedo privila uz grudi pune mleka cim si ga svojim nadsvemirsko paranormalnim mocima rodila...

:zcepanje: E Čičak zato te volem :lol:

Ali, neeeeeee!!!Ako boga znate ne počinjite tu temu Jopet, majka/nemajka, prirodno/epidural, neeeeee, smoooooooorrrrr!!! :dash:

Nego Čičak, jes bila u Betan?

muž je konj.
a ovde pišem šta mislim... nikoga ne treniram, već iznosim svoje mišljenje. ako se ne slažeš, ok. ali ne smatraj svoje ispravnim za primenjivanje na meni.;)

ahhahhahah kad nisam umrla od smeha..Skoro pa isto mislim o svom..Prvo sto mi nije prisao jedno 2 meseca ni spreda niti sa ledja jer pobogu dete ce imati udubljenje na glavi..Ma vazi,mislim u sebi,nemas ti bas batinu od pola metra..
Juce dosao sa posla,a ja ni ziva ni mrtva od bolova u preponama ,ledjima,medjici,ma ziva nisam,lezim ne mrdam,a on kao "jaoo sto me danas ukocilo u ledjima,nisam mogao ni da mrdnem,a evo kao i gripa da ce mi (malo je smrcao)!!!"Kao da ce on sutra u bolnicu a ne ja. Kada sam ga pogledala vise nije ni progovorio.. Uhhh kako me je iznervirao..
Lakse mi je malo kada znam da nisam jedina koju muz nervira.Sreca pa mi je mama ovde,inace ne znam kako bi.
Eto zenice moje,ja sutra idem pa cemo da vidimo da li cu postati majka sutra ili neki drugi dan,u svakom slucaju jedva cekam jer ce me ova zavrsna faza dotuci.
Suvisna su bespotrebna mudrovanja,svaka majka je majka i namuci se bilo da je rodila CR ili prirodno,bitno je samo da se sve dobro zavrsi i da bude sve u redu.

:lol: ondak ananas,cucnjevi....jbga :lol:
e,e masiraj grudi...ili bradavice :lol:
kazu da to ne sme da se radi u trudnoci da ne bi izazvalo kontrakcije :lol:
Masiram ja moje dojke(uf naježim se na ovu reč :sad2: )... meni bre grudi jedinica, mogu samo rebarca da masiram...:mrgreen:
:zcepanje: E Čičak zato te volem :lol:

Ali, neeeeeee!!!Ako boga znate ne počinjite tu temu Jopet, majka/nemajka, prirodno/epidural, neeeeee, smoooooooorrrrr!!! :dash:

Nego Čičak, jes bila u Betan?
Jesam.
Idem u ponedeljak, pa šta mi Bog da... :D
ahhahhahah kad nisam umrla od smeha..Skoro pa isto mislim o svom..Prvo sto mi nije prisao jedno 2 meseca ni spreda niti sa ledja jer pobogu dete ce imati udubljenje na glavi..Ma vazi,mislim u sebi,nemas ti bas batinu od pola metra..
Juce dosao sa posla,a ja ni ziva ni mrtva od bolova u preponama ,ledjima,medjici,ma ziva nisam,lezim ne mrdam,a on kao "jaoo sto me danas ukocilo u ledjima,nisam mogao ni da mrdnem,a evo kao i gripa da ce mi (malo je smrcao)!!!"Kao da ce on sutra u bolnicu a ne ja. Kada sam ga pogledala vise nije ni progovorio.. Uhhh kako me je iznervirao..
Lakse mi je malo kada znam da nisam jedina koju muz nervira.Sreca pa mi je mama ovde,inace ne znam kako bi.
Eto zenice moje,ja sutra idem pa cemo da vidimo da li cu postati majka sutra ili neki drugi dan,u svakom slucaju jedva cekam jer ce me ova zavrsna faza dotuci.
Suvisna su bespotrebna mudrovanja,svaka majka je majka i namuci se bilo da je rodila CR ili prirodno,bitno je samo da se sve dobro zavrsi i da bude sve u redu.
:rotf::rotf::rotf: ja sam ovom mom rekla: Šta si se precenio... :mrgreen:

A meni nekad baš teško ustajanje, seče me u preponama, i ovaj moj jedan dan mrtav 'ladan kaže:''Da mi je da se porodiš više, da ne kukaš'':eek: zamisli konja. :evil::roll::dash:

I da, rekao mi je da će svisnuti u ponedeljak dok se ne porodim... on, njegovi, moji i rodbina... ja kažem, Moš misliti, baš mi vas je žao... :roll: ko da ja idem na izlet...:roll:

I ja jedva čekam!!!;):D
Kad mu vreme nije :lol:
Ma to je bilo sprdnja svih nas na temi, jer nam je tsuy vec bila ko stogodisnja trudnica...
Pa danas mu vreme nije... eh kad bi hteo... ljubi ga majka...:mrgreen::heart:
Ja ako se ne porodim uskoro, ima da me banuju na forumu... :mrgreen:

Ramajana, sa srećom :ok: Javi nam se obavezno, čim budeš mogla :)

U vezi sa pričom o sex-u... Meni je mm više puta rekao da sam mu posebno privlačna kada sam trudna. Nemam pojma zašto, sama sam sebi bila kao trokrilni ormar, iako se nisam ni ugojila mnogo, samo stomak štrčao, kao trudna Oliva :lol: Da sam smela da se bavim tim stvarima, osećam da mi nebi dao da predahnem :rumenko: Ali, dr zabranio još u prvim mesecima trudnoće, a iskreno rečeno, ni meni nije bilo do toga. Meni je mozak bio podešen na sasvim drugu frekvenciju, kao što je i sada. A na kojoj je frekvenciji njegov radio dok sam bila trudna, ni sada mi nije jasno :lol:

I da, njegove reči -"jooooj, ube me ova trudnoća" :mrgreen: Kao da je on bio trudan, a ne ja :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back