Zene, zene drage... ja prvi put isla prirodno... mislila to sve tako treba... jedva zivu glavu izvukle i beba i ja. Proveli godinu u deicjoj blonici da bi to moje zgebce bilo zdravo ko sto danas i jeste.
E sad ja pristalica prirodnog, aktivni panicar po pitanju rezova i sivenja ipak u drugoj trudnoci kopam i rukama i nogama za cr.
Na kraju me zeznuse pa opet prirodno porodise sa razlikom da se porodih eto ocas posla bez po napona... dzabe bi me sekli
E sad vodeci se time da prvi put htedoh prirodno, drugi put carski, ja sam:
a) majka
b) nemajka
Oprostite ali svi ste izgleda malo pobrkali i pomesali stvari koje se ne mesaju. Svaka odluka je u sustini ispravna ukoliko je to ono sto ce majku buducu uciniti smirenijom, opustenijom... naravno uz dobru konsultaciju sa lekarom. O ovakvim stvarima stvarno nema zasto pricati toliko, u sustini bilo koji porodjaj nosi mogucnost posledice i za bebu i za majku pa moz da bude carski koliko hoce. Sam carski nije garancija da ce sve biti ok, kao sto ni prirodni nije garancija da nece...
Mante se vestaka i prirode nego svaka za sebe kako oseca i misli da je najbolje. Instinkt je ono sto nam je dato u momentima trudnoce i roditeljstva pa eto mozda treba da oslusnemo i verujemo u to da smo doneli ispravnu odluku, ako ne onda bar cemo biti mirniji, jer opet eto verovacemo da je to za sto smo odlucili najbolje za nas

Kako god.. kad krene, sve se molimo da se sto pre zavrsi... sve budemo hrabre do mog...

I mnogo srece svima koje ocekuje ono sto se verujte nikad ne zaboravlja, ma koliko vas lagali da se zaboravi