UPOZORENJE: ko je gadljiv neka ne čita
neo wolf evo ovako:
masaža: nabaviš ulje za masažu međice (kod nas naravno nema...ja sam nabavila u inostranstvu, Motherlove ili Welleda - koji su baš namenjeni za međicu). ako nisi u prilici kupi obično bademovo ili kantarionovo ulje, bitno je da hidrira kožu. Svako veče, posle tuširanja, dobrano opereš ruke nauljiš prstiće i kreneš sa masažom. Da, otfikariš nokte do panja da se ne ozlediš....možeš čučećki uza zid, ili sedneš pa naguraš jastuke iz leđa, nađi položaj koji ti najviše prija i iz kog možeš dohvatiti miciku a da ne gnječiš stomak.
ovde možeš da vidiš kako. Ja krenem između velikih usnica pa do vagine, posle međicu razvučem sa oba ruke, prstima na levu i desnu stranu. onda malo gurneš prste u vaginu i praviš "U" pokrete. znači povlačiš prema dole i u stranu...nemoj da preteraš, da te ne boli, samo do granice prijatnosti i neprijatnosti. Može da smeta stomak, ako ti je velik, ja još mogu da domašim, ali već sam rekla mužu šta ga čeka ako ja ne mogu

ahahahahah
sve ovo ne više od 5 minuta.
Kegelove vežbe: stežeš vaginu i anus kao da hoćeš da prekineš piškenje ili kakenje
1. vrsta. stegneš vaginu i anus i držiš što jače stegnuto 10 sek. 15-20 puta
2. vrsta : naglo stegneš i odmah pustiš, kao da bilduješ ahahahhhaha 15-20 puta
3. vrsta: stegneš do maximuma u dva stepena. znači: opušteno-stegnuto do pola-stegnuto skroz-pa pustiš do pola-pa opustiš. ovo je najteža varijanta, ali omogučuje najbolju kontrolu nad tkivom. nadam se da si razumela ovu vrstu. isti 15-20 puta
kegelove radi bar 3 puta na dan, ili kad god se setiš.
Jedem ananas, sveži. Ananas ima neku supstancu, zaboravih koju, koja pomaže pri razmekšavanju grlića. Naravno ovo od 9 meseca.

Čaj od lista maline - ista priča.
Kapsule sa uljem žutog noćurka, to pijem svaki drugi dan, poboljšava sluzokožu, povećava viskozitet, pa vagina nije suva.
Koliko ovo sve pomaže nemam pojma. Odmoći ne može

videćemo rezultate ahahahahhahahah