Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ahahahhahahahhahha a šta veliš za trubače za ispod prozora???? to bi tek bio šou....
odlepila si skroz ženo!!!!

nego da vas priupitam? da li je kojoj curila plodova voda? kako to izgleda????
ja se danas šokirala.osećam nešto mokro kod prepona, helanke natopljene. kad me nije srčko strefio....ipak mislim da je samo sekret, ali baš tolikooooo. nisam imala dnevni, kao danas neću već mi dosta da stalno stavljam i sve se natopilo fuj.

kako da znam kad je sekrte a kad pl.voda??? u školici su rekli da je voda bez mirisa, providna, ili blago zamućena....ali na gaćicama se to ništa ne razlikkuje, ili???

Kada se setim tih trubaca, svaki dan 11-13h ispred Betanije :roll:. Valjda cekaju naivne na otpustu da naruce pesmu. Jos smo se cimerka i ja zezale da narucimo pesmu dok smo jos tamo :zcepanje:

Pitanjce za sve ...posto se mm i ja trudimo da ostanem u drugom stanju , zanima me koliko ste i da li ste lezale posle odnosa ili ste odmah isle da se tusirate , mi smo probali tek prvi mesec i nije nam uspelo , ja sam cekala nekih 10-tak min i onda tusiranje

...najvise sansi da ostanes u drugom stanju ces imati kad ne budes razmisljala o tome sta ces da radis posle sexa...

Hvala na ovakvom odgovoru kao da si popila svu pamet ovog sveta ........to znam i ja ......

A kakav odgovor hoces?
Ako zelis musko dete odnos samo i iskljucivo tokom punog meseca (e sada ako ti ovulacija nije tada to moze da predstavi problem), posle toga obavezno da skakuces na levoj nozi i vices ciu ciu pet minuta.
Ako zelis zensko dete onda mozes odnos kada god (u vreme ovulacije naravno), a posle odnosa da prineses zrtvu - janje staro tacno 21 dan.

Pozdrav drage zenice :cao:
Imam i ja jedno pitanjce :whistling: al bi mogle da mi odgovore mame koje su radjale vise puta .
Ovako:pocetak sedamnaeste nedelje sam,na pocetku sam i osecala istezanje materice ili sta vec ligamente,dok sad nista,ujutru pre nego sto ustanem iz kreveta ako se protezem nista ama bas nista neosecam,spavam jos uvek na stomaku,bebu jos nisam osetila.malo me sve to brine;U prvoj trudnoci to istezanje sam osetila u celoj trudnoci,cini mi se :think: i bebu sam osetila vec pocetkom petnaeste nedelje dok sad jos nisam,znam da je svaka trudnoca razlicita al opet se brinem,super se osecam,malo mi se mucnine smanjile,al ovako nista i potrcim,cak idem i na klackalice sa malim...nosam ga...idem sad u petak kod ginekologa al eto imam poverenja u vas i vase savete pa da me umirite do tada..ljubim vas sve..

Pozdrav drage zenice :cao:
Imam i ja jedno pitanjce :whistling: al bi mogle da mi odgovore mame koje su radjale vise puta .
Ovako:pocetak sedamnaeste nedelje sam,na pocetku sam i osecala istezanje materice ili sta vec ligamente,dok sad nista,ujutru pre nego sto ustanem iz kreveta ako se protezem nista ama bas nista neosecam,spavam jos uvek na stomaku,bebu jos nisam osetila.malo me sve to brine;U prvoj trudnoci to istezanje sam osetila u celoj trudnoci,cini mi se :think: i bebu sam osetila vec pocetkom petnaeste nedelje dok sad jos nisam,znam da je svaka trudnoca razlicita al opet se brinem,super se osecam,malo mi se mucnine smanjile,al ovako nista i potrcim,cak idem i na klackalice sa malim...nosam ga...idem sad u petak kod ginekologa al eto imam poverenja u vas i vase savete pa da me umirite do tada..ljubim vas sve..

Iako imam samo jedno dete, bila sam dva puta trudna. I bas kako kazes svaka trudnoca je prica za sebe. Ako sam dobro izracunala, ti si vec u II tromesecju. Secam se da mi je taj period bio najlepsi sto se simptoma tice. Trudna si a kao da nisi. Ja sam bila na moru, svaki dan na strandu, setala se i uzivala. Verovatno je i kod tebe to slucaj. Telo se naviklo na trudnocu, ali stomak ti nije previse velik da te sputava. Uzivaj dok ne udjes u III tromesecje :cmok:

Hvala mila :worth:
Tacno tako,kao da nisam trudna,osim bolnih grudi,i malo tih mucnina al smanjile se.sedim i ustajem bez tog istezanja(pazi mene uhvatila se bas za to istezanje:lol:) bar kad bi osetila bebu tako bi bar znala da sam trudna ovako ne..Cudno vam zvuzim al tako se osecam..
Samo da vidim moju bebu u petak i bicu mirnija,u prvoj trudnoci sam imala svo vreme kontrakcije,i prelezala je skoro celu i po hitnoj isla milion puta...sad se hvala bogu osecam super,valjda ce tako i da potraje..e nama nevalja ni kad ide dobro ni kad je lose...sta cu panicar sam veliki!Pozdrav za tebe i tvoju bebu :cmok2:

Hvala mila :worth:
Tacno tako,kao da nisam trudna,osim bolnih grudi,i malo tih mucnina al smanjile se.sedim i ustajem bez tog istezanja(pazi mene uhvatila se bas za to istezanje:lol:) bar kad bi osetila bebu tako bi bar znala da sam trudna ovako ne..Cudno vam zvuzim al tako se osecam..
Samo da vidim moju bebu u petak i bicu mirnija,u prvoj trudnoci sam imala svo vreme kontrakcije,i prelezala je skoro celu i po hitnoj isla milion puta...sad se hvala bogu osecam super,valjda ce tako i da potraje..e nama nevalja ni kad ide dobro ni kad je lose...sta cu panicar sam veliki!Pozdrav za tebe i tvoju bebu :cmok2:

Isto tako. Tek kad pogledam dole prema nogama vidim stomak i setim se da sam trudna. Najlepsi deo trudnoce je II trimestar, nemas simptoma a prosoa onaj kriticni prvi deo. Ja sam bebu osetila tek u 20 nedelji. Javi u petak sta je bilo i ako dobijes slicicu okaci tu na forumu da vidimo drugara/drugaricu :cmok:

Samo da pošaljem :kiss: mojim drugaricama... :bye:

I da naglasimo da je ovo tema bRez nervoze... :rtfm::D

Kod mene danas mirnije, sve radim laganije, i onda je i on mirniji... juče me je iznabadao, rekla sam mužu:''Ne bi me iznenadilo da mu u jednom momentu ugledam ruku kako viri dole, kako je nemiran.'':heart::mrgreen: Uh, kad me gicne, kao da me nekom iglom probode dole.
Ali zato danas sve mirno, čim osetim da se umirio, ja se još više primirim i on zaspe...
Juče je čak mm držao ruku na stomaku jedno vreme, ne bi li ga umirio... i mogu vam reći da pali... čim neko drugi stavi ruku na stomak, on se umiri. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back