november child
Elita
- Poruka
- 18.222
sta god da uradis uradices dobro
carski isto ima prednosti
..virish, virish..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta god da uradis uradices dobro
carski isto ima prednosti
Koji je to od ovih parametara, BPD, OFD, HC, FL?..idealna tezina, chichak....koliki je obim glave..?
..oko cr/prirodni niko te ne moze pametno posavetovati..to cesh morati sama da odluchish..![]()
pa da,al za sad nista
mislim nije da smo poceli da radimo pa da se nadam
u velikom sam procepu i sve se mislim kako je sudbina nek tako bude
nisam srecna po tom pitanju pravo da ti kazem
hehehe pa moja situacija ista,samo se prdica ukakila i kad su me pregledali probusili su i na ekipu od 3 osobe kad je grunula ona voda puna njene kakeTi morash da odluchish ... sedi i napishi PRO i KONTRA strane i za jednu i za drugu vrstu porodjaja ... pa sve saberi... ja mogu da ti kazhem samo moj sluchaj : ja sam vec bila zavrshavala 40tu nedelju, beba se nije spushtala, ama ni milimetar , dole sam bila "zabetonirana" kako reche moja dr , pa me je ona ubacila na carski ... i mada sam imala komplikacija (beba je bila ok ) ko zna kad i kako bih se porodila, i da li bi to bilo najbolje za mog bebca ... mozhda bi se ukakio u plodovu vodu i patio, ko zna ...
zhelim ti naaaaajlakshi porodjaj na svetu![]()
pa da,al za sad nista
mislim nije da smo poceli da radimo pa da se nadam
u velikom sam procepu i sve se mislim kako je sudbina nek tako bude
nisam srecna po tom pitanju pravo da ti kazem
Ti morash da odluchish ... sedi i napishi PRO i KONTRA strane i za jednu i za drugu vrstu porodjaja ... pa sve saberi... ja mogu da ti kazhem samo moj sluchaj : ja sam vec bila zavrshavala 40tu nedelju, beba se nije spushtala, ama ni milimetar , dole sam bila "zabetonirana" kako reche moja dr , pa me je ona ubacila na carski ... i mada sam imala komplikacija (beba je bila ok ) ko zna kad i kako bih se porodila, i da li bi to bilo najbolje za mog bebca ... mozhda bi se ukakio u plodovu vodu i patio, ko zna ...
zhelim ti naaaaajlakshi porodjaj na svetu![]()
Koji je to od ovih parametara, BPD, OFD, HC, FL?
Hvaladrugarice moje...
![]()
I ja sam zabetonirana što kažeš,...
Nego, jel ona procedura oko porođaja što mi je ija pisala ista i za carski, mislim isto pakujem torbu i za jedan i za drugi... i sem preporođajnog idem u salu?
Jesi išla pod totalnu?
jao cicak nije bas tako jednostavno trenutno kod mene
ima dosta stvari koje me srpecavaju,a opet ove godine punim 35
inace ja sam carskim,i to je bilo sasvim ok,bila sam budna ,nije bolelo ,nije carski uopste bauk
u julu puni 10Ako imaš stalan posao i možeš da odeš na porodiljsko, samo napred... vreme bre leti... nikad se ne možeš vratiti u sutra...
Mada ti nemaš puno godina, pogotovo ne za drugo dete...
Koliko tvoja malena ima godina? Ti si onda isto ko i ja, mislim ovih godina išla na carski?
Jel težak oporavak?
u julu puni 10a ja sam rodila sa 25
nije tezak ooporavak,cicak ja sam ti bila potpuno sama,ovde ne dolazi sestra da te poducava,niko mi nije bio ovde,mm radio a ja sama sa ranom i bebicom
i nista mi nije falilo sem malo strpljenja
sve to dodje na svoje,stomak posle vise ne osecas nikad kao pre carskog ali sve ostalo potpuno normalno,mozda nedelju dana bude malo teze,ne mozes da ustanes normalno iz kreveta,nego na stranu (ne smes da naprezes trbusnjake) i plasis se da kakis
i ja bas nisam volela da gledam ranu
ali mislim da ti nisi neki pekmez,ja malo i jesam po pitanju seckanja i bockanja,pa sam bas zadovoljna kako je sve to bilo![]()
onako ispod rane ti utrne
i kad predjes rukom kao da ne osecas,nervni zavrseci kao umrtvljeni
malo je gadno kad dodirnes,ali ovako se osecas normalno
to ti je deo npr iznad stidnih dlacica nekih 10cm3 otprilike
Hvaladrugarice moje...
![]()
I ja sam zabetonirana što kažeš,...
Nego, jel ona procedura oko porođaja što mi je ija pisala ista i za carski, mislim isto pakujem torbu i za jedan i za drugi... i sem preporođajnog idem u salu?
Jesi išla pod totalnu?