kameron
Poznat
- Poruka
- 8.247
porodila mi se sestra...u 10:32,carski rez radila divna dr.Bujas..decak 2350g,za sad je sve u redu,prate ga zbog tih proporcija(sta god im to znacilo)ali kazu da ce sve biti u redu...nema srecnije osobe od mene!!!!!!!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
porodila mi se sestra...u 10:32,carski rez radila divna dr.Bujas..decak 2350g,za sad je sve u redu,prate ga zbog tih proporcija(sta god im to znacilo)ali kazu da ce sve biti u redu...nema srecnije osobe od mene!!!!!!!!!!

Eeeee, moja Čičak, nespavanje je normalna stvar u poodmakloj trudnoći. Ništa čudno, veruj mi
A proliv... ne kažem da je to, ali hoće proliv da se desi pred porodjaj, tako se organizam sam čisti i priprema za porodjaj. Meni se to desilo pred oba porodjaja, nekih 3-4 dana pre, a i posle tog proliva, kada je prošao, svaki čas me je teralo u wc, ali bar 5 puta dnevno. Organizam se sam čisti pred porodjaj, ništa čudno. Ne kažem da je to i kod tebe, možda te je samo uhvatio stomačni virus.
 ..drzimo fige chichak..
 ..drzimo fige chichak.. 

na sve ono, dodajem i temperaturu 37,4... Lomi me, ubija... Mama mi donela neku pitu sa sirom, pojedoh 2 mala parceta, kad ono opet u wc, sve sam iz sebe izbacila... Kako sta pojedem tako prodje kroz mene...
Ne znam sta da pojedem a da ne izbacim odmah? Pokusavam sa cok.za kuvanje ali slabo.
Popila sam 3 litre vode do sad.
Uh moja kicma, noge, ruke, glava... Eksplodiracu od nemoci...

Пиринач, интегрални поготово, просо, сирову шаргарепу.na sve ono, dodajem i temperaturu 37,4... Lomi me, ubija... Mama mi donela neku pitu sa sirom, pojedoh 2 mala parceta, kad ono opet u wc, sve sam iz sebe izbacila... Kako sta pojedem tako prodje kroz mene...
Ne znam sta da pojedem a da ne izbacim odmah?
Pokusavam sa cok.za kuvanje ali slabo.
Popila sam 3 litre vode do sad.
Uh moja kicma, noge, ruke, glava... Eksplodiracu od nemoci...

Ако ти буде празан стомак узми црни индијски чај, али са заслађивачем, без шећера или меда, јер су шећер и мед сварљиви, па ће се бактерије које изазивају пролив науживати.e to sam jela. Mama mi skuvala integralni pirinac i donela, ali posle toga pojedoh to parce pite i odmah u wc.
sad cu sargarepu da uzmem, jako sam gladna, muka mi je, a nista ne smem...

)
)

I samo da vam kažem da vas SVE VOLIM PUNOoooooo!!!!
Uz vas mi sve lakše...
 )Salim se narvno,hvala Bogu da te je proslo.Ja sam jutros bila kod svoje doktorice u domu zdravlja na CTG,sve je u redu i jos na sve to, malo me "prodzarala" dole i uzela briseve,kaze nece jos bebac nije se spustio skroz i i grlic vam je oko 2.5 cm (ma sta to znacilo).Ne spavam ni ja cicak,i boli me sve.Drago mi je da ti je to sve proslo,pa sad opet nanovo u iscekivanje..
)Salim se narvno,hvala Bogu da te je proslo.Ja sam jutros bila kod svoje doktorice u domu zdravlja na CTG,sve je u redu i jos na sve to, malo me "prodzarala" dole i uzela briseve,kaze nece jos bebac nije se spustio skroz i i grlic vam je oko 2.5 cm (ma sta to znacilo).Ne spavam ni ja cicak,i boli me sve.Drago mi je da ti je to sve proslo,pa sad opet nanovo u iscekivanje..
E neka si ti slozila ves,sada znamo sigurno da ti je bolje..)Salim se narvno,hvala Bogu da te je proslo.Ja sam jutros bila kod svoje doktorice u domu zdravlja na CTG,sve je u redu i jos na sve to, malo me "prodzarala" dole i uzela briseve,kaze nece jos bebac nije se spustio skroz i i grlic vam je oko 2.5 cm (ma sta to znacilo).Ne spavam ni ja cicak,i boli me sve.Drago mi je da ti je to sve proslo,pa sad opet nanovo u iscekivanje..