kameron
Poznat
- Poruka
- 8.247
porodila mi se sestra...u 10:32,carski rez radila divna dr.Bujas..decak 2350g,za sad je sve u redu,prate ga zbog tih proporcija(sta god im to znacilo)ali kazu da ce sve biti u redu...nema srecnije osobe od mene!!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
porodila mi se sestra...u 10:32,carski rez radila divna dr.Bujas..decak 2350g,za sad je sve u redu,prate ga zbog tih proporcija(sta god im to znacilo)ali kazu da ce sve biti u redu...nema srecnije osobe od mene!!!!!!!!!!

Eeeee, moja Čičak, nespavanje je normalna stvar u poodmakloj trudnoći. Ništa čudno, veruj mi
A proliv... ne kažem da je to, ali hoće proliv da se desi pred porodjaj, tako se organizam sam čisti i priprema za porodjaj. Meni se to desilo pred oba porodjaja, nekih 3-4 dana pre, a i posle tog proliva, kada je prošao, svaki čas me je teralo u wc, ali bar 5 puta dnevno. Organizam se sam čisti pred porodjaj, ništa čudno. Ne kažem da je to i kod tebe, možda te je samo uhvatio stomačni virus.![]()

na sve ono, dodajem i temperaturu 37,4... Lomi me, ubija... Mama mi donela neku pitu sa sirom, pojedoh 2 mala parceta, kad ono opet u wc, sve sam iz sebe izbacila... Kako sta pojedem tako prodje kroz mene...
Ne znam sta da pojedem a da ne izbacim odmah? Pokusavam sa cok.za kuvanje ali slabo.
Popila sam 3 litre vode do sad.
Uh moja kicma, noge, ruke, glava... Eksplodiracu od nemoci...![]()

Пиринач, интегрални поготово, просо, сирову шаргарепу.na sve ono, dodajem i temperaturu 37,4... Lomi me, ubija... Mama mi donela neku pitu sa sirom, pojedoh 2 mala parceta, kad ono opet u wc, sve sam iz sebe izbacila... Kako sta pojedem tako prodje kroz mene...
Ne znam sta da pojedem a da ne izbacim odmah?
Pokusavam sa cok.za kuvanje ali slabo.
Popila sam 3 litre vode do sad.
Uh moja kicma, noge, ruke, glava... Eksplodiracu od nemoci...![]()

Ако ти буде празан стомак узми црни индијски чај, али са заслађивачем, без шећера или меда, јер су шећер и мед сварљиви, па ће се бактерије које изазивају пролив науживати.e to sam jela. Mama mi skuvala integralni pirinac i donela, ali posle toga pojedoh to parce pite i odmah u wc.
sad cu sargarepu da uzmem, jako sam gladna, muka mi je, a nista ne smem...

)

I samo da vam kažem da vas SVE VOLIM PUNOoooooo!!!!
Uz vas mi sve lakše...![]()
E neka si ti slozila ves,sada znamo sigurno da ti je bolje..)Salim se narvno,hvala Bogu da te je proslo.Ja sam jutros bila kod svoje doktorice u domu zdravlja na CTG,sve je u redu i jos na sve to, malo me "prodzarala" dole i uzela briseve,kaze nece jos bebac nije se spustio skroz i i grlic vam je oko 2.5 cm (ma sta to znacilo).Ne spavam ni ja cicak,i boli me sve.Drago mi je da ti je to sve proslo,pa sad opet nanovo u iscekivanje..
![]()