Daisy 82
Primećen član
- Poruka
- 894
ja sam posle porodjaja jaaaako dugo pila tothemu ... nemoj odustajati, mnogo je dobar preparat, treba oko nedelju dana da se organizam navikne ... i ja sam mislila da cu da presvisnem od muke , i onda sam provalila da tothemu uspem u neki crveni sok ( najbolje od vishnje) i odmah posle kad popijesh, pojedi neshto slano , par zalogaja samo , nemoj se zaletati ... pa malo kasnije doruchkuj ... nadam se da ce ti pomoci kao i meni![]()
Nadam se da ću se navići, evo danas mi već nije bilo muka. Vidjeću, popiću ovih 20 ampula pa ako ne bude bolje tražiću da mi prepiše neku zamjenu. Prvi put sam popila samu ampulu i tada sam i povraćala, od tada razmutim sa šumećim vitaminom c pa mi bude samo muka sat-dva
Možda bi mi bilo lakše da nisam na poslu pa da malo legnem nego i ovako nemam mjesta u želucu još kada to popijem, užas.Ja još nisam počela da pripremam stvari za porodilište, za sada imam neki spisak koji treba doraditi mada sam kupila jedan duks i donji dio trenerke i moram da uzmem pamučnih običnih majica jer mi je sve nešto ofucano a to ću najviše nositi po kući. Moram i patike da kupim jer neću imati u čemu otići u bolnicu. Za sada se krpim jednim trudničkim farmerkama ali ni one neće još dugo. Dok sve saberem šta mi treba biće to još dobra 2-3 šopinga. Ne oslanjam se ni na koga a i više volim sve sama da pripremim

Ako kažete da je najbolja onda ću izdržati do kraja i onako vrijeme leti, evo danas tačno 31 nedelja 
Eto i ja da se javim... punih 10 nedelja, usli smo u 11-u nedelju.
dobrodoshla sonja..
Napunice 22 meseca za par dana.

, na taj prvi porodaj sam otisla sa nepunih 55kg, svi