kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Dve godine izmedju CR i sledece trudnoce, tako su meni rekli.znaci dve godine
jel se to odnosi na period od CR do pocetka trudnoce ili od seckanja do seckanja?
a ja planirala da krenem sa intezivnim radovima kad grane sunce
sto ce onda biti nekih godinu i po izmedju dva CR ...
..ili mozda ipak sacekam jesen, pa da opet bude letnja beba...taman dve godine al od sec do sec
E, sad imas gomilu primera da su manji razmaci i sve OK, pa kako hoces, najbolje je da pitas svog lekara.

), pa sam uvek pred spavanje gledala u njega i zamisljala kako ce tu da spava nas mali smotuljak. Kada smo stigli kuci bas mi je bilo cudno da je zamotuljak mnogo veci nego sto sam zamisljala
.

zaboravih!
. Neka, bolje ovako, mirno sam usla u 9. mesec jer je sve bilo spremno, popakovano, sklonjeno i poredjano po velicini. Ja da to nisam uradila (mogla sam i kasnije ali dobro) ne znam kako bih se snasla kada smo dosli kuci. Ja inace od malih nogu ne volim da mi neko drugi sredjuje stvari, onda ne znam ni gde mi je sta, ni kojim redosledom je poredjano. Znam, preterujem ali je meni ovako mnogo lakse.
... najbolje ovako, nece nishta biti stvarima, ne treba panichiti oko poslednjeg minuta, pa pobogu nece se benkice uprashnjaviti u fijoci ....