jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
. Pritisak mi je devojački, pa i ispod toga 110/60,
Takav je bio i moj kad ga merim kod kuce. Cim krocim u Visegradsku, 150/100
onda me smeste na odeljenje i on se spusti sam, bez terapije

ludilo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. Pritisak mi je devojački, pa i ispod toga 110/60,
35.-ta sam nedelja a hemoroidi me ubijaju.Da li da odem kod hirurga da mi isece ovo cudo?![]()
35.-ta sam nedelja a hemoroidi me ubijaju.Da li da odem kod hirurga da mi isece ovo cudo?![]()
Joj Jexy,koristila sam Herbarectal i Mosusnu mast i nista bolje.Trpim vec 15 dana.![]()
)) da mi je neko rekao da mi banana nece prijati, ne bih mu verovala.....
Ja sam sada u 4 mesecu trudnoće i pre par dana mi je neko rekao da je kritično to što budući tata ima krvnu grupu 0 - a ja AB + . Mene moj ginekolog nije pitao za krvnu grupu partnera,pa kapiram da to nije ni važno... Ja stvarno pojma nemam ništa o tome, pa ako se koja od vas razume ili zna nešto o tome, molim vas za odgovor?![]()
Ja sam sada u 4 mesecu trudnoće i pre par dana mi je neko rekao da je kritično to što budući tata ima krvnu grupu 0 - a ja AB + . Mene moj ginekolog nije pitao za krvnu grupu partnera,pa kapiram da to nije ni važno... Ja stvarno pojma nemam ništa o tome, pa ako se koja od vas razume ili zna nešto o tome, molim vas za odgovor?![]()
Rh faktor je bitan kod majke ... ako je majka Rh negativna ( Rh - ) a plod Rh pozitivan ( Rh + ) onda se daje neki lek i prate se u krvi antitela , poshto majchin organizam mozhe da ubije plod i posle porodjaja se prima vakcina da se obezbede sledece trudnoce od antitela ... al' ga srochih.... ako je majka Rh +, onda je svejedno da li je beba + ili - ovako su nas uchili u shkoli nekad , e sad ti josh pitaj okolo , ali ja mislim da ako si ti + onda nema problema ( i ja i muzh smo +, pa nemam info iz prve ruke )
![]()
I mi smo razmisljali da ostavimo maticne celije. Nasa bolnica ima ugovor sa 3 firme koje se time bave, pa trudnica sama odluci koju hoce. Moram otici ovih dana da se sve raspitam, a povescu i muza sa sobom jer je vestiji u tim stvarima od mene, pa da odlucimo koju cemo. Znam da je jedna firma iz Grcke, nju smo odmah otpisali. Kakvo je ludilo kod njih u zemlji, ne deluju mi pouzdano. Ove druge dve su iz zapadne Evrope, ali ne znam tacno odakle pa da ne lupetam. A cene su priblizne. Kad odlucimo sta cemo i kako cemo, javicu. A zgodno bi bilo i da se javi neko ako ima neko iskustvo.Jel ima neko iskustva sa ostavljenjem matičnih ćelija? I kakva?![]()
Rh faktor je bitan kod majke ... ako je majka Rh negativna ( Rh - ) a plod Rh pozitivan ( Rh + ) onda se daje neki lek i prate se u krvi antitela , poshto majchin organizam mozhe da ubije plod i posle porodjaja se prima vakcina da se obezbede sledece trudnoce od antitela ... al' ga srochih.... ako je majka Rh +, onda je svejedno da li je beba + ili - ovako su nas uchili u shkoli nekad , e sad ti josh pitaj okolo , ali ja mislim da ako si ti + onda nema problema ( i ja i muzh smo +, pa nemam info iz prve ruke )
![]()