jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
. Pritisak mi je devojački, pa i ispod toga 110/60,
Takav je bio i moj kad ga merim kod kuce. Cim krocim u Visegradsku, 150/100
onda me smeste na odeljenje i on se spusti sam, bez terapije
ludilo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. Pritisak mi je devojački, pa i ispod toga 110/60,

35.-ta sam nedelja a hemoroidi me ubijaju.Da li da odem kod hirurga da mi isece ovo cudo?![]()

35.-ta sam nedelja a hemoroidi me ubijaju.Da li da odem kod hirurga da mi isece ovo cudo?![]()
Joj Jexy,koristila sam Herbarectal i Mosusnu mast i nista bolje.Trpim vec 15 dana.![]()
a počinjem već da se umaram kad se krećem, a bilo je i krajnje vrijeme 
)) da mi je neko rekao da mi banana nece prijati, ne bih mu verovala.....

)) da mi je neko rekao da mi banana nece prijati, ne bih mu verovala.....
Ja sam sada u 4 mesecu trudnoće i pre par dana mi je neko rekao da je kritično to što budući tata ima krvnu grupu 0 - a ja AB + . Mene moj ginekolog nije pitao za krvnu grupu partnera,pa kapiram da to nije ni važno... Ja stvarno pojma nemam ništa o tome, pa ako se koja od vas razume ili zna nešto o tome, molim vas za odgovor?![]()
.... ako je majka Rh +, onda je svejedno da li je beba + ili - ovako su nas uchili u shkoli nekad , e sad ti josh pitaj okolo , ali ja mislim da ako si ti + onda nema problema ( i ja i muzh smo +, pa nemam info iz prve ruke ) 
Ja sam sada u 4 mesecu trudnoće i pre par dana mi je neko rekao da je kritično to što budući tata ima krvnu grupu 0 - a ja AB + . Mene moj ginekolog nije pitao za krvnu grupu partnera,pa kapiram da to nije ni važno... Ja stvarno pojma nemam ništa o tome, pa ako se koja od vas razume ili zna nešto o tome, molim vas za odgovor?![]()
Rh faktor je bitan kod majke ... ako je majka Rh negativna ( Rh - ) a plod Rh pozitivan ( Rh + ) onda se daje neki lek i prate se u krvi antitela , poshto majchin organizam mozhe da ubije plod i posle porodjaja se prima vakcina da se obezbede sledece trudnoce od antitela ... al' ga srochih.... ako je majka Rh +, onda je svejedno da li je beba + ili - ovako su nas uchili u shkoli nekad , e sad ti josh pitaj okolo , ali ja mislim da ako si ti + onda nema problema ( i ja i muzh smo +, pa nemam info iz prve ruke )
![]()

I mi smo razmisljali da ostavimo maticne celije. Nasa bolnica ima ugovor sa 3 firme koje se time bave, pa trudnica sama odluci koju hoce. Moram otici ovih dana da se sve raspitam, a povescu i muza sa sobom jer je vestiji u tim stvarima od mene, pa da odlucimo koju cemo. Znam da je jedna firma iz Grcke, nju smo odmah otpisali. Kakvo je ludilo kod njih u zemlji, ne deluju mi pouzdano. Ove druge dve su iz zapadne Evrope, ali ne znam tacno odakle pa da ne lupetam. A cene su priblizne. Kad odlucimo sta cemo i kako cemo, javicu. A zgodno bi bilo i da se javi neko ako ima neko iskustvo.Jel ima neko iskustva sa ostavljenjem matičnih ćelija? I kakva?![]()
Rh faktor je bitan kod majke ... ako je majka Rh negativna ( Rh - ) a plod Rh pozitivan ( Rh + ) onda se daje neki lek i prate se u krvi antitela , poshto majchin organizam mozhe da ubije plod i posle porodjaja se prima vakcina da se obezbede sledece trudnoce od antitela ... al' ga srochih.... ako je majka Rh +, onda je svejedno da li je beba + ili - ovako su nas uchili u shkoli nekad , e sad ti josh pitaj okolo , ali ja mislim da ako si ti + onda nema problema ( i ja i muzh smo +, pa nemam info iz prve ruke )
![]()
Zvala sam jutros ginekologiju i potvrdili su ovo napisano... Dakle sve ok. Hvala na odgovoru