Glavobolja, vrtoglavica i nesvestica - nikad kao u trudnoći. Evo, i sa drugom bebom i sa ćerom, ma isto. Veruj, takve glavobolje kao u trudnoći, nikada nisam imala, to je čudo jedno. Pa popijem onaj paracetamol, a ono kao da sam pojela bombonicu, ništa ne pomogne. I sad me boli glava, srećom ne kao što ume, samo tinja.
Vrtoglavice, nesvestice, ma to mi je kao dobar dan. Svaki čas, samo me muž, da izvineš, 'vata da ne padnem, kaže - kud si pošla ti, aaaaa?

A meni se sve okreće, ne znam gde sam, a on zeza...

Ipak, kaži ti to sve lekaru, tako je najbolje.
Ja sad dodjoh od dr-a. Pritisak mi je devojački, pa i ispod toga 110/60, al to je moj standardni, a oni dižu frku, kako mi koja sestra izmeri, krene - pa jel vama dobro, vidi kako vam je nizak pritisak, to nije kako treba, kako se osećate....? Dok ja njima objasnim da mi je to normalan pritisak, da mi sa 120/80 zuji u ušima i osećam da je povišen, ispi.zdim, jer ne veruju.

Sledeće nedelje su mi zakazali UZ, pa da vidimo. Odavno nisam radila, baš me zanima kolika je beba, a više od svega me zanima položaj, sve se tripujem da je karlično. I valjda će konačno da se pokaže, da vidimo da li je bata ili seka...