Mali Cicak, ovde da ti odgovorim kako ja resavam problem trudnicke garderobe: JEDVA NEKAKO!
Kupila sam u Novom Sadu u Peacocks-u neke trudnicke farmerke, bilo snizenje i prosla sam za 890 din, da ne verujes. Tu sam ugrabila i jedne trudnicke helanke za 450 din. Oni imaju liniju za trudnice ali nije nesto bog zna sta, malo garderobe dobiju.
U Zari imas trudnickih farmerki za 5000, to mi je bilo nesto puno. Benetton ima takodje, onaj butik u Zmaj Jovinoj gde prodaju decije stvari, ali su cene da padnes u nesvest a izbor los.
I ja muku mucim kad treba negde da krenem, sva sreca pa ne radim inace ne znam u cemu bih isla. Nosim te helanke i tunike, a to mi je bas bezveze. Uopste nije moj stil, ali nemam drugog izbora.
I vec sam u frci sta cu i kako cu kad dodje zima, termin mi je 1.februar. Kad pomislim na zimsku jaknu, muka me hvata.
E, da, narucivala sam i nesto preko neta
www.newlook.co.uk ides na Maternity. Izvadis samo karticu za placanje preko interneta, stavis pare na nju i tako platis. Ali pazi da ti cifra ne predje 100 evra, onda te nasi oderu na carini. Ja sam tu narucila jedne crne helanke i 3 majice koje idu u kompletu (siva, bela i crna) sa onim prosirenjem za stomak, pun pogodak. Stiglo mi je za nedelju dana.
A u nedelju smo isli na svadbu, jedva sam uspela da se skrpim da izgledam pristojno (ali ne i svecano). ***. Bas sam se osecala kao da sam slucajno navratila na slavlje.