jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
Cestitamo bubice, i cestitke tati naravno
nek je ziv i zdrav!!
Dobrodosao, mali Nikola

Dobrodosao, mali Nikola

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oooooo, bravo, pa cestitamo, neka vam je ziv i zdrav, i vi zajedno sa njim! Ljubimo malog medenka i ocekujemo slikicu! CMOKKKKK
devojke, šta ste koristile za mazanje stomaka?
Kad je počeo da vam raste?
I kad ste počele da se mažete?
![]()
14-a...cicak, trudna silepo <3 koja si nedelja
pa cicak, jesi li ti to nama 2u 1?
ja mazala stomak,pa skoro od starta, al sam bila lenja pa nisam bas redovno
i strije mi sve izasle na butinama. posto sam bila dovoljno pametna da njih zapostavim
inace sam koristila Striet, dobar je
al ga nemoj mazati ako budes isla na 4D ultrazvuk, da ti ne bi rekao dr "ne mogu da uradim pregled zbog masnih naslaga na Vasem trbusnom zidu"![]()
Hvala ata...
ja sam u drugacijoj fazi... Dok sam bila u bolnici plakala sam 3 puta, prvi put kad sam primljena u sok sobu i kad su me nakacili na sve aparate, drugi put kad sam skontala da sam ispratila citavo odeljenje bolesnika a ja i dalje tu, treci put za rodjendan, tad sam htela da idem kuci jer su uslovi na tom odeljenju bili ponizavajuci i za stoku a ne za ljude...
E da, i plakala sam zadnji dan, pre nego cu izaci, kazu mi da mi je pas uginuo, tu sam plakala od tuge satima...
nakon toga, plakala sam kad mi je d dimer bio preko 1000 jer sam bila sokirana...
I to je to... Od tad sve je presusilo...
Ja, koja sam znala da zaplacem ako me neko preko pogleda, sad sam u stanju da se svadjam do iznemoglosti i uopste me to ne dotice... Ne izaziva nikakvu emociju kod mene... Kao kamen sam postala... Mozes mi reci sta god hoces neces me pomeriti, a na tudju jednu ja vratim sa deset...
E da sam ovakva ceo zivot, lepse bi zivela...
volela bih ja da je tako i u praksiHvala barr...
znas kako ja na to gledam... Super je kad si njanjav u mladosti, stede te svi, od roditelja, preko prijatelja itd...
Ali kad odrastes, pocnes da radis, pa jos sa ljudima, ako nemas jacinu i kamen u grudima pojedose te... Gric po gric, i samelju te dok si rekao keks... Na kraju te upotrebljavaju kao krpu...
Sto si stariji, zivot je suroviji... I tezi...
Ja bi volela da se promenim iz korena po tom tom pitanju i ostanem ovakva... Jer se lepse i lakse zivi, prosto se sve lose iz ljudi odbija od tebe... Ne mogu te dotaci... I time ih pobedjujes... Ostaju sami sa svojom negativom... A ti cist...
Zavisi o kom se poslu radi...volela bih ja da je tako i u praksi
al nekako imam osecaj (posto trazim posao vec duze vreme
da kad odem na razgovor, da im vise godi neko ko nije ko ja
pa da mogu s njim sta hoce da rade
nego ja koja bi mu glavu skunula s ramena ako me ispali u necemu...
na to sam mislila...
jeste zivot suroviji i sve
ali danasnjim poslodavcima vise gode ti tunjaviji primerci i ljudi koji cute i sve rade bez pogovora...
kapitalizam, sta ces...
најпре честитке!Hvala barr...
znas kako ja na to gledam... Super je kad si njanjav u mladosti, stede te svi, od roditelja, preko prijatelja itd...
Ali kad odrastes, pocnes da radis, pa jos sa ljudima, ako nemas jacinu i kamen u grudima pojedose te... Gric po gric, i samelju te dok si rekao keks... Na kraju te upotrebljavaju kao krpu...
Sto si stariji, zivot je suroviji... I tezi...
Ja bi volela da se promenim iz korena po tom tom pitanju i ostanem ovakva... Jer se lepse i lakse zivi, prosto se sve lose iz ljudi odbija od tebe... Ne mogu te dotaci... I time ih pobedjujes... Ostaju sami sa svojom negativom... A ti cist...
i ja se slazem sa majom
tyo je stvar koze i genetike
moz da se mazes cisto da ti koza bude hidrirana, da te ne svrbi previse i da nije suva
moja mama se u ono vreme nije mazala uopste
dve trudnoce ni jedna strija
i ne samo sto strije nije imala, nego nit je pucala nit su je sekli na porodjaju
valjda je elasticnija od vecine
tako i sa strijama
neko se setio da na raznim 'specijalnim' kremama zaradi i uzme lovu
a moz da se mazes i najobicnijom kremom
Dajte mi savet,da li da kupujem 2 krevetca odmah,kojih dimenzija,ili jedan pa kasnije drugi i do kog uzrasta bebani mogu u krevetcu da spavaju,zajednoi posebno.Sta je prakticnije?