ikica75
Ističe se
- Poruka
- 2.214
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao zene, evo napokon da se javim. Porodila sam se 18.8 i rodila Pavla teskog 3300g i dugackog 50cm. Pisacu detaljnije o utiscima iz porodilista, koji su vise nego grozni. Beba i ja smo dobro hvala Bogu i uzivamo. Sve vas ljubim!
)))

Mali, pa mekan, pufnast, nežan, pa miriše najlepše na svetu... 

Presladak je
Koji mi je djavo, eto, ne znam. Mislim, razloga uvek ima, ali ti isti razlozi su bili tu i juče, a biće i sutra, a ja samo danas plačem.
I prosto kao da tražim, kao da jurim još i još razloga da plačem
Guši me prosto... ne mogu rečenicu da sastavim od jecanja...
Celo popodne izbegavam rodjeno dete, samo da me ne vidi da plačem, a onda plačem još više, pa šta je ona sirota kriva pa da ja bežim od nje...
E, lepo bih volela da mogu da legnem i da zaspim i da se probudim... za par vekova, kada sve ovo prodje, kada sve ovo bude nevažno i ... pitam se gluposti, pitam se na kakav ja to crni i pokvareni svet donosim još jednu bebu, i šta mogu ja da pružim tom malom andjelu, a i ovom starijem andjelu... i šta da radim sad, kako ja da se podelim na dvoje, kako da ni jednom od njih ne zakinem ni mili-mikron mame na koju imaju svoje detinje biološko i moralno pravo...??? 
Idem ja da plačem na miru, u kupatilu, tamo valjda mogu malo i na glas 

Jao Ikice, što je meden mali mišićMali, pa mekan, pufnast, nežan, pa miriše najlepše na svetu...
Presladak je
A mene je, žene, tako uhvatilo... ja ne mogu da se smirim i ovo što pišem jedva da nazirem na monitoru od suzaKoji mi je djavo, eto, ne znam. Mislim, razloga uvek ima, ali ti isti razlozi su bili tu i juče, a biće i sutra, a ja samo danas plačem.
![]()
Stoji mi ova knedla, ne mogu da je progutam.Guši me prosto... ne mogu rečenicu da sastavim od jecanja...
Celo popodne izbegavam rodjeno dete, samo da me ne vidi da plačem, a onda plačem još više, pa šta je ona sirota kriva pa da ja bežim od nje...
E, lepo bih volela da mogu da legnem i da zaspim i da se probudim... za par vekova, kada sve ovo prodje, kada sve ovo bude nevažno i ... pitam se gluposti, pitam se na kakav ja to crni i pokvareni svet donosim još jednu bebu, i šta mogu ja da pružim tom malom andjelu, a i ovom starijem andjelu... i šta da radim sad, kako ja da se podelim na dvoje, kako da ni jednom od njih ne zakinem ni mili-mikron mame na koju imaju svoje detinje biološko i moralno pravo...???
Ma, ja sam jedan kreten i samo kada bih mogla da isključim ovaj prolupali mozak. Bar me glava nebi ovako bolelaIdem ja da plačem na miru, u kupatilu, tamo valjda mogu malo i na glas
![]()

Ajd sto ja, al' i moj muz isto. 

Ja jedva cekam kada cu da dobijem jos jednu bebu, iako mi se, na trenutke, cini da ce srce od ljubavi i srece dok gledam svog sina, bukvalno da mi iskoci iz grudi.Jao Ikice, što je meden mali mišićMali, pa mekan, pufnast, nežan, pa miriše najlepše na svetu...
Presladak je
A mene je, žene, tako uhvatilo... ja ne mogu da se smirim i ovo što pišem jedva da nazirem na monitoru od suzaKoji mi je djavo, eto, ne znam. Mislim, razloga uvek ima, ali ti isti razlozi su bili tu i juče, a biće i sutra, a ja samo danas plačem.
![]()
Stoji mi ova knedla, ne mogu da je progutam.Guši me prosto... ne mogu rečenicu da sastavim od jecanja...
Ma, ja sam jedan kreten i samo kada bih mogla da isključim ovaj prolupali mozak. Bar me glava nebi ovako bolelaIdem ja da plačem na miru, u kupatilu, tamo valjda mogu malo i na glas
![]()

..sve ce da prodje..
..a ljubav je jedina stvar koja se uvecava deljenjem.. 

bice da mene jos drmaju hormoni
evo grlim te jako, isplaci se, bice ti lakse, i ja sam ponekad mislila da necu znati da volim drugo dete na isti nacin kao prvo 
Cao zene, evo napokon da se javim. Porodila sam se 18.8 i rodila Pavla teskog 3300g i dugackog 50cm. Pisacu detaljnije o utiscima iz porodilista, koji su vise nego grozni. Beba i ja smo dobro hvala Bogu i uzivamo. Sve vas ljubim!

ikice, cestitam
moje dete starije je celih 6 sati od tvog![]()

Jao Kvinsi divnooo, dva mala lavica! Kako ste, jel sikite, jel imate grceve? Pisi obavezno da razmenimo iskustva, mozes i na PP da ne skrecemo sa teme! Cmokic![]()

... 
Cao Iki!Ljubi Pavletu.Ja sam juce saznala da je Vuk kod mene,a druga beba ne da da joj doca vidi pol!Kako se snalazis sa Bebom,imas li pomoc?
ikice, nadji malo nize temu o bebama od 0-6 mesecei, tao kukamo i razmenjujemo iskustva, i nikoga ne smaramo![]()
Drage trudnice evo javlja vam se Sretan Tata Muz od Bubice021 porodila se danas pre podne tacnu satnicu ce vam javiti donela je na svet Nikolu tedkog 3.22 i visokog 49cm crna kosa i oci plave .Hvala svim trudnicama koje su podrzale moju suprugu koje su joj ndavale razne savete , hvala vam na svemu uz vas smo lakse prosli kroz ovih predivnih 9 meseci.Veliki poljubac od Dragane Borisa i naseg Nikole.
))))