Uh, baš si hrabra. Sve najbolje i sve da bude u redu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hej drage moje, samo na brzinu da se javim. Ja sam u bolnici, Pavle je naglo porastao i za 2 nedelje je veci nego sto treba. Moja materica ne moze da izdrzi toliki nagli rast pa su me poslali u bolnicu na par dana da to proprate. Sta da radim, moram ovde da budem, nadam se da necu duze od 7 dana.cmokic za vas i mrvice. Ne mogu puno da budem na netu posto nemam wireless konekciju ovde, nego koristim sluzbeni intenet. Navijamno za sve vas i puno vas volimo. Evo ovde me vec zezaju sto kad god me neko pozove govorim kako mi je dobro, kako mi nista ne treba i kako je prijatno. Sta cu, bolje tako da mislim nego da kukam i placem. Vazno je da je Pavlicak ok, sunce moje malo. Dosla sam u sredu i od tada sam na terapiji tokoliticima, nadam se da ce mi ukinuti u nedelju, ubi me ova braunila.
Ip Ljubim vas!
Sinoc sam prvi put osetila bebine pokreteBas je neopisiv osecaj. Nisam mogla ni pretpostaviti sta da ocekujem dok ga uzivo nisam osetila.
Cure, ja samo da javim da mi je danas ispao onaj sluzni cep
Nadam se da ce i porodjaj u naredna dva-tri dana.
Ljubim vas sve!
..ikice, jelena - samo hrabro, drzim fige da su ovo poslednje peripetije i da se posle dosadjujete do porodjaja..
..dobro veche svima..
..chekam shmizlu da se vrati iz provoda poshto je zaboravila kljuch
umesto da odem i dzonjam k'o chovek..
..a bash mi se zzzzz...![]()
)) kolika su ti starija decica?
kaze meni moj tata pre neki dan
kako on nikada nije mogao da zaspi dok se ja ne vratim iz grada
a lazeeeeeeeeeeeeee
vecito je hrkaoa sad mi prodaje price tu...
..cera je mali maturant..
..sin ima 10 i po..
..klinkacha je do skoro imala "izlaz" do 23, zato i nema naviku da nosi kljuch,
poshto bismo bili budni kad se vraca..
..a moji roditelji su nocne ptice, ujutru ko ziv ko mrtav do podne, ali nocu sam ih obavezno zaticala budne do sitnih sati,
i sad ovako matori su isti..
..svekrva kaze da je uvek chekala dok ne chuje da joj sinovi otkljuchavaju glavna ulazna vrata u celu kucu,
a onda bi odahnula i zaspala pre nego shto se popnu na sprat i nikada nije chula ulazna vrata od stana..![]()
Jao, tri dana bez neta , kako li sam prezhivljavala bez kompa i interneta ranije da mi je znati ?
Elem , dobila sam nalaz od amniocenteze i SVE JE U REDU..... i bice sin , ljubi ga mama
.... malo sam se iznenadila ( a i muzh poprilichno) jer nas ljudi nabedishe da ce sigurno biti zhensko
... a kad ono cvrc milojka
i tako ce u septembru da nam stigne Armin![]()
Jao, tri dana bez neta , kako li sam prezhivljavala bez kompa i interneta ranije da mi je znati ?
Elem , dobila sam nalaz od amniocenteze i SVE JE U REDU..... i bice sin , ljubi ga mama
.... malo sam se iznenadila ( a i muzh poprilichno) jer nas ljudi nabedishe da ce sigurno biti zhensko
... a kad ono cvrc milojka
i tako ce u septembru da nam stigne Armin![]()
suza_kg, imam drugaricu, zivi u Nemackoj, ima tri sina! najmladjeg je rodila u krajem januara, stariji 4 godine, mladji 2, zamisli kakva bi to ekipa bila vasi klinci zajedno.![]()