Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U pravu si! :) Istina je to!

Hoćeš li još jednu bebu poželeti? :)

:cmok2:
Oduvijek sam zeljela imati vise djece(najmanje dvoje),al`zelje su jedno a stvarnost drugo.... Kad bi se desila spontana trudnoca(u nasem slucaju uopste nije moguce),ne bi se uopste dvoumila... Ovako bih morala opet na VTO (sanse poslije 40 su puno manje).... Koliko mi je bilo tesko sto nismo uspijevali dobiti potomstvo,utoliko mi je jos teze sto moj djecak nema batu ili seku.... Cak sam prosle godine upala u neku vrstu depresije,ali sada je vec malo bolje... Neka je on mami ziv i zdrav,bice onako kako mora biti,zato ga mama i tata vole do beskraja..... Tebi sve najbolje i da se sto pre ostvaris kao mama....... :heart:

Al da znas da ima istine u tome
eto, ja o bratancu a brat i ja smo skroz razliciti
on je na mamu i maminu familiju, visok, mrsav tamnoput (mamini su sa Peshtera)
a ja sam povukla na tatu i sumadince, mala i jedra, jel'te:D

Eto vidiš ;)

Ja npr nisam ni na tatu ni na mamu, mada mnogi kažu da sam na očevu majku (ona jeste jako lepa žena, ali uglavnom je samo to - dušu niko i ne spominje :()

Bas si bezobrazna. I to ne zbog komentara, vec zbog ovih navodnika. Kao da sama nemas decu i kao da im nikada nisi tepala, pa i dok su bili u stomaku.

a pod navodnicima je bila uvreda?
i to autistično dete je nečiji bekan, to hoću da ti kažem, ali ti to ne možeš da vidiš, jer se plašiš za svog, što je i logično, ali pomalo preterano?
i što sam ja sada bezobrazna, jel zato što nisi skontala šta sam htela da ti kažem? biće da sam malo precenila mentalne kapacitete... izvinjavam se zbog toga.

Bas si bezobrazna. I to ne zbog komentara, vec zbog ovih navodnika. Kao da sama nemas decu i kao da im nikada nisi tepala, pa i dok su bili u stomaku.

Ti nju jos ne znas? :roll: Samo je stavimo na ignore pa ce odustati.:whistling:

Nemoj se nervirati. Ima nas koji te razumemo i koje smo u istoj ili slicnoj situaciji. Tu smo da se ispomazemo. Zato je OVO najlepsa tema na Forumu. Ljubim te. Cuvaj se i mazi svoj 'tomacic :heart:

da sam je ljubila i slala srceta, verovatno bi vam više odgovaralo? :lol:
nije moj problem što neko ne voli da čuje šta mu se priča... ignor opcija ovo samo potvrđuje.
niste samo vi majke i nemate samo vi decu, malo razumevanja za dete koje je bolesno, iako ispušta jezive krike :roll: nije nešto što bi se u onom kontextu trebalo prezentovati, kao nešto što će ugroziti "bekana u 'tomačiću".

Ija i Jexu - ajd vas da pitam, znam da ste obe imale spontani samo ne znam da li ste imale kiretažu posle toga.
Ono što me zanima je koliko ste nakon spontanog - kiretaže dobile prvu menstruaciju.
Ja još uvek nisam (17.03 intrevencija), isla sam kod dr pre neki dan, i ona mi kaze kako po UZ necu dobiti joj minimum 10 dana :eek:, i kao ma ne brini to sve zavisi od toga koliko je plod bio u tebi pre intervencije, kao dve nedelje je bio bez rada srca, pa neki toksini koje ispusta, pa biohemija pa bla bla kao od toga yavisi koliko cu kasnije od normalnog dobiti ciklus:(
Mislim nemam pojma, sve mi to deluje kao neki poremecaj kod mene sto se hormona tice, al eto zanima me kako je bilo kod vas?

Damajante
ja sam imala prekid trudnoce iz medicinskih razloga, dakle kiretazu
09.09.2010 a ciklus posle toga sam imala 15.10.2010 ( i to je bio poslednji :))
e sad, meni je utvrdjena trudnoca pocetkom avgusta
tu sam bila negde tek zatrudnela, videla se samo tackica, pa sam isla kod dr posle dve nedelje, i kao peta nedelja i culo se srce, al mi dr rekla "ma ne vidim jos lepo, aj dodji sledece nedelje jos jednom" i tad kad sam otisla sledece nedelje, srce se nije culo, pa aj dodji za par dana, mozda je jos malo, pa nema nista, pa sam sacekala nedelju dana da odem do dr u DZ pa i on potvrdi isto i onda kiretaza
pisem ti sve da vidis koliko je to vremenski trajalo, pa da uporedis, mislim da je i kod mene bilo dve nedelje bez rada srca, a da je sama kiretaza bila sa punih osam, al to nisam sigurna
tad jos nisam bila ukapirala kako se racuna to, nedelje, meseci...:D

mislim da je to kod tebe sasvim ok, i ja sam dobila posle vise od mesec dana

Ija i Jexu - ajd vas da pitam, znam da ste obe imale spontani samo ne znam da li ste imale kiretažu posle toga.
Ono što me zanima je koliko ste nakon spontanog - kiretaže dobile prvu menstruaciju.
Ja još uvek nisam (17.03 intrevencija), isla sam kod dr pre neki dan, i ona mi kaze kako po UZ necu dobiti joj minimum 10 dana :eek:, i kao ma ne brini to sve zavisi od toga koliko je plod bio u tebi pre intervencije, kao dve nedelje je bio bez rada srca, pa neki toksini koje ispusta, pa biohemija pa bla bla kao od toga yavisi koliko cu kasnije od normalnog dobiti ciklus:(
Mislim nemam pojma, sve mi to deluje kao neki poremecaj kod mene sto se hormona tice, al eto zanima me kako je bilo kod vas?

Poslala sam ti PP :cmok:

Ja samo da javim da sam se porodila u subotu i da Kosta ima 53 cm i 3800g.
Sve je, uz epidural, proslo u najboljem redu i nosim divna iskustva sa samog porodjaja. Juce smo dosli kuci i za sada se sasvim dobro snalazimo......pu,pu,pu ;-)
Zelim vam svima porodjaj kao moj i neopisiv osecaj kada uzmete svoje cedo u ruke:-))))))))))))))))))))

Sve je, uz epidural, proslo u najboljem redu i nosim divna iskustva sa samog porodjaja. Juce smo dosli kuci i za sada se sasvim dobro snalazimo......pu,pu,pu ;-)
Zelim vam svima porodjaj kao moj i neopisiv osecaj kada uzmete svoje cedo u ruke:-))))))))))))))))))))

Predivno, cestitam i saljem veliki pozdrav tebi i tvom velikom momku! Postavi slicicu ako zelis da malo uzivamo! Kiss

Jel to bio carski sa epiduralnom?

Cestitamo !!! dobrodosao Kosta! :heart:

Čestitam! :cvet:

Baš je lepo (i ohrabrujuće) čuti da se jedna žena nije istraumirala i mučila na porođaju! ;)

Poljubac za Kostu! :heart:

:vatromet:

ps. Hvala ti od :heart: na lepim željama :cmok2: , nadam se da će i moj porođaj (tj porođaji) jednog dana biti što bezbolniji! ;)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back