jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
Suza nam se porodila, videla sam na fejsu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Lulnice..... Ja sam prvu trudnocu ostvarila tek u 39-oj godini( VTO)...... Moj djecak rodjen u julu,a ja u decembru slavila 40-ti rodjendan... I,sada uzivam sa svojom srecicom..... Dugo smo ga cekali(13 godina).. I,sta da ti kazem,lijepo je kad sreca pokuca na vrata.... I,nikad nije kasno....Da li se neka od vas porodila između 35-40 godine (jednom ili dvaput)?
Da li je istina da je to baš toliki rizik?
http://www.novorodjence.com/index.php/trudnoca-porodjaj-porod-porodiliste/mama-posle-cetrdesete.html
![]()
evo da vidite kakva sam ja devojcica bila
ako budem imala bebca, nece na mene liciti
jer je ovaj moj skroz crn i tamne oci ima
i svi u porodici su mu takvi
nemaju nikoga plavog
a i moja majka je tamna sa tamnim ocima
tako da se mogu oprostiti od bebca sa ocima kao mojim :d
Uploaded with ImageShack.us
Lulnice..... Ja sam prvu trudnocu ostvarila tek u 39-oj godini( VTO)...... Moj djecak rodjen u julu,a ja u decembru slavila 40-ti rodjendan... I,sada uzivam sa svojom srecicom..... Dugo smo ga cekali(13 godina).. I,sta da ti kazem,lijepo je kad sreca pokuca na vrata.... I,nikad nije kasno....
Bila sam na ekspertnom UZ i sve tri bebe su približne veličine,jednoj je NT 1mm,drugoj 1,1mm a trećej je 2,3mm gde me je dr jako zabrnuo jer je rekao da postoji mogućnost da sa njom nešto nije u redu.Ponoviće UZ za 4 nedelje pa će videti da li mi treba amnio i da li će vaditi taj plod![]()
Ija je danas usla u 4 mesec![]()
..birice, ako je sve ok, na kontrolu idesh jednom mesechno do jednom u 6 nedelja..
..ako jekrvna slika ok, nema potrebe da je radish cheshce nego jednom u tri meseca..
..ako nije, cheshce, pa se prati..
..test opterecenja se radi ako je beba prevelika ili imash povishen shecer ujutru ili shecer ili ketone u urinu..
..proteini iz urina ako stalno i mnogo otichesh..
..UZ posle onog u 12-oj i u 20-oj nedelji - jedan ili dva puta do kraja..
..to je po knjigama..
..neki lekari bash vole UZ, neki se stalno brinu oko kg ili krvne slike, neki samo pishu upute za shta god ti padne na pamet,
kako god da okrenesh - dok je sve ok, a kod tebe jeste - precrtavaj dan po dan u kalendaru i uzivaj u lepom vremenu,
shta cesh po chekaonicama i klinikama..![]()