november child
Elita
- Poruka
- 18.222
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije zarazno, niti će ostaviti dublje tragove na duši tvog "bekana"... ne brini se.![]()
Oduvijek sam zeljela imati vise djece(najmanje dvoje),al`zelje su jedno a stvarnost drugo.... Kad bi se desila spontana trudnoca(u nasem slucaju uopste nije moguce),ne bi se uopste dvoumila... Ovako bih morala opet na VTO (sanse poslije 40 su puno manje).... Koliko mi je bilo tesko sto nismo uspijevali dobiti potomstvo,utoliko mi je jos teze sto moj djecak nema batu ili seku.... Cak sam prosle godine upala u neku vrstu depresije,ali sada je vec malo bolje... Neka je on mami ziv i zdrav,bice onako kako mora biti,zato ga mama i tata vole do beskraja..... Tebi sve najbolje i da se sto pre ostvaris kao mama.......U pravu si!Istina je to!
Hoćeš li još jednu bebu poželeti?
![]()

Samo da te cmoknem! Ljubi mi medenka!

Al da znas da ima istine u tome
eto, ja o bratancu a brat i ja smo skroz razliciti
on je na mamu i maminu familiju, visok, mrsav tamnoput (mamini su sa Peshtera)
a ja sam povukla na tatu i sumadince, mala i jedra, jel'te![]()
)Bas si bezobrazna. I to ne zbog komentara, vec zbog ovih navodnika. Kao da sama nemas decu i kao da im nikada nisi tepala, pa i dok su bili u stomaku.
Bas si bezobrazna. I to ne zbog komentara, vec zbog ovih navodnika. Kao da sama nemas decu i kao da im nikada nisi tepala, pa i dok su bili u stomaku.

, i kao ma ne brini to sve zavisi od toga koliko je plod bio u tebi pre intervencije, kao dve nedelje je bio bez rada srca, pa neki toksini koje ispusta, pa biohemija pa bla bla kao od toga yavisi koliko cu kasnije od normalnog dobiti ciklus
)Ija i Jexu - ajd vas da pitam, znam da ste obe imale spontani samo ne znam da li ste imale kiretažu posle toga.
Ono što me zanima je koliko ste nakon spontanog - kiretaže dobile prvu menstruaciju.
Ja još uvek nisam (17.03 intrevencija), isla sam kod dr pre neki dan, i ona mi kaze kako po UZ necu dobiti joj minimum 10 dana, i kao ma ne brini to sve zavisi od toga koliko je plod bio u tebi pre intervencije, kao dve nedelje je bio bez rada srca, pa neki toksini koje ispusta, pa biohemija pa bla bla kao od toga yavisi koliko cu kasnije od normalnog dobiti ciklus
Mislim nemam pojma, sve mi to deluje kao neki poremecaj kod mene sto se hormona tice, al eto zanima me kako je bilo kod vas?

Hvala vam devojke![]()

Ja samo da javim da sam se porodila u subotu i da Kosta ima 53 cm i 3800g.
Sve je, uz epidural, proslo u najboljem redu i nosim divna iskustva sa samog porodjaja. Juce smo dosli kuci i za sada se sasvim dobro snalazimo......pu,pu,pu ;-)
Zelim vam svima porodjaj kao moj i neopisiv osecaj kada uzmete svoje cedo u ruke:-))))))))))))))))))))
Sve je, uz epidural, proslo u najboljem redu i nosim divna iskustva sa samog porodjaja. Juce smo dosli kuci i za sada se sasvim dobro snalazimo......pu,pu,pu ;-)
Zelim vam svima porodjaj kao moj i neopisiv osecaj kada uzmete svoje cedo u ruke:-))))))))))))))))))))

na lepim željama
, nadam se da će i moj porođaj (tj porođaji) jednog dana biti što bezbolniji!