U potpunosti te razumem. Ja sam ista takva. Prvu bebu sam izgubila u 12 nedelji i sada sam sva kao na iglama
Jos mi ovi u Betaniji na expertnom nisu mogli videti nosnu kost

(ne moju, vec bebinu), pa sam danas isla kod moje dr, ali se beba cesala po licu

pa ni ona nije mogla izmeriti. Sutra PONOVO idem u Betaniju da ih zamolim da provere tu kost, jer nemam mira dok ne utvrde da je ok. Ne znam bas da li je ok da u toku jedne nedelje idem 3 puta na UZ ali sta da radim. Sledece nedelje mi je vec kasno
Ma ok je ne brini, uzv nije stetan, mozes gledati svoju bebicu koliko god zelis. Ja sam juce bila kod dr. i opet mu spomenula kontrakcije i pritisak u stomaku i on me je pregledao i rekao da je materica u hipertonusu. Dao mi je Gynipral, Verapamil i Bensedin. Popila sam vec 2 tablete Gyniprala i za sad nemam nikakve drhtavicu koju on izaziva, samo budem nekako malo malaksala. Ako budem mogla da izbegnem ne bih ni pila ovaj Verapamil, a bogami ni Bens, jer mi mnogo obara pritisak pa mi se vrti u glavi! Uzv nije radio, kaze nema potrebe jer smo radili pre desetak dana. Ja nisam ni insistirala, bilo mi je vazno da me je pregledao ginekoloski zbog tih problema koje imam. A i moj Pavlicak mrducka po ceo dan, pa verujem da je dobro i da uziva.
Odoh sad u transfuziju da proverim antitela, a posle na komisiju! CMOK