Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bokice, drzim fige da se bude u redu:D

inace, koliko mi se do sad nije jelo slatko, toliko mi se u poslednjih par dana jede, ne-o-pi-si-vo:lol:
trudim se, trudim, i pokusavam da se oduprem, ali na kraju nekako popustim i uzmem nesto, makar bombonu. juce na poslu dva medenjaka i dve bombone, kod kuce kockicu najlepsih zelja i jednu vocnu bombonu. brojala sam, i grizla me savest strasno:lol:
danas sam rekla, samo jedna krem bananica i to ujutro (vec je nema:mrgreen:) i nista vise. ima da izdrzim, samokaznjavanje za juce:rtfm:

dobro je, nisam najgora:mrgreen:
a bila sam tako srecna sto mi se ne jede slatko.
i juce kao jako ponosna jelovnikom- dorucak integrali tost sa pastetom od tunjevine, rucak integralna kifla i dinstana boranija, vecera ( u 18h ) 5 kolutica junece kobasice (ostalo sinu, da se ne baci:lol:).
i kao super. a gladnaaaaaa, tacno sam morala tu bombonu da pojedem, gledala me sa stocica i dozivala, kao i cokolada iz fioke:lol:

Poslednja izmena:
Kvinsi i Jexy, kao da citam svoj sopstveni post. Prodala bih kucu za cokoladu! U pocetku trudnoce uopste mi se nije jelo slatko, a sad, pogotovo od kad mi je dr zabranio, samo mislim na cokoladice. Pojedem kockicu i ubi me griza savesti. Juce sam bila u prodavnici i kupila keks za dijabeticare, a on gadan, sacuvaj Boze, al kad uhvati kriza i taj je dobar, sta cu! Al u ponedeljak cu pojesti parce torte posto mi je rodjendan!
BBC, kako si? Kiss

e jos da vam kazem, posto svi vec znate da planiram petoro, mislila sam, sad posle treceg da napravim pauzu....
ali necu pauzu, sledece god idem na cetvrto, i one tamo odmah peto!!!

Divim ti se! Zaista! Ja zelim cetvoro, ali igrom sudbine kroz mesec dana ocekujem tek prvo dete, a imam vec 32 godine. Ako bude srece i zdravlja, poklope se kockice pa do 38. godine da bar troje imamo. Ja imam brata i sestru i uvek nam je bilo zao sto nas nije bilo i vise, jer se neizmerno volimo i lepo slazemo. Zato ne zelim da svojoj deci sutra uskratim tu bratsku i sestrinsku ljubav. I uopste, mislim da ne postoji lepsa i uzvisenija stvar na ovome svetu do podariti nekome zivot i dati sve od sebe da ga kasnije izvedes na pravi put.
Zelim ti puno srece suza_kg i da suprug i ti istrajete u vasoj odluci.

Divim ti se! Zaista! Ja zelim cetvoro, ali igrom sudbine kroz mesec dana ocekujem tek prvo dete, a imam vec 32 godine. Ako bude srece i zdravlja, poklope se kockice pa do 38. godine da bar troje imamo. Ja imam brata i sestru i uvek nam je bilo zao sto nas nije bilo i vise, jer se neizmerno volimo i lepo slazemo. Zato ne zelim da svojoj deci sutra uskratim tu bratsku i sestrinsku ljubav. I uopste, mislim da ne postoji lepsa i uzvisenija stvar na ovome svetu do podariti nekome zivot i dati sve od sebe da ga kasnije izvedes na pravi put.
Zelim ti puno srece suza_kg i da suprug i ti istrajete u vasoj odluci.

Drzim ti fige za mesec dana da bude sve ok. Gde se poradjas?

Moja situacija je veoma slicna. Imam 33 i cekam prvo dete. Uvek sam se nadala da cu ih imati cetvoro, ali.... Nadam se da ce sve biti ok i da cemo uspeti doci bar do broja 3 ;)

da al zato me sad ovo ubija, sto jos uvek curi, a tek je petak, do nedelje ce biti jos gore...
ne mogu da verujem da mi ne deluje progesteron
ili deluje, ne znam
to braon jel mora da curi, majku mu...

ma devojske, ne bih da kvarim nikome raspolozenje
ali ja imam neki gadan predosecaj
ne svidja mi se ovo

Drzim ti fige za mesec dana da bude sve ok. Gde se poradjas?

Moja situacija je veoma slicna. Imam 33 i cekam prvo dete. Uvek sam se nadala da cu ih imati cetvoro, ali.... Nadam se da ce sve biti ok i da cemo uspeti doci bar do broja 3 ;)

Hvala draga!

Zivim u Parizu, tu cu se i poroditi. Ja sam ostala trudna pomocu vantelesne oplodnje, jer je suprug imao problema. Doduse, posle se ispostavilo da sam i ja imala zapusen jedan jajnik a drugi slabo prohodan... Zato se nadam da cemo uspeti da izguramo bar do 3 dece :D I ja tebi drzim fige da uspes u svojim zeljama.
:heart::heart::heart:

da al zato me sad ovo ubija, sto jos uvek curi, a tek je petak, do nedelje ce biti jos gore...
ne mogu da verujem da mi ne deluje progesteron
ili deluje, ne znam
to braon jel mora da curi, majku mu...

ma devojske, ne bih da kvarim nikome raspolozenje
ali ja imam neki gadan predosecaj
ne svidja mi se ovo

..bokice, to je stara krv, to je vec tu i to mora da izadje..
..ako nema nove, sveze - ne razmishljaj kad ce da prestane..
..i pusti predosecaje, shta ce biti bice, nadaj se najboljem.. :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back