Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta kazu na pregledu, kolika je bebica ? Cini mi se da je Kameron tu negde, mozda i pre tebe , ili sam opet nesto pobrkala. Ne bi bilo cudno, stalno pokusavam da zapamtim kada je ova mala sisala i kada treba sledeci put, vrte mi se kazaljke non stop u glavi, pocecu da zapisujem nesto ne mogu da se skockam , stalno mislim o vremenu ...2...2,5....3...sata...nocni podoj...:eek::eek::eek:

nisam :D
meni je tek 16.septembar ali sad sam se vratila sa expertnog i radicemo carski 6.septembra ili 7.
uglavnom sve je ok,beba ima 2100g...

Dobar dan drage moje:heart::heart:

nadam se da me prihvatate u drustvo:mrgreen:............nisam nova na forumu,ali dok sam dosla do ove stranice morala sam mnogo sto sta da prodjem...........nakon 8 pokusaja VTO konacnoo sam TRUDNA,usla sam u 9. nedelju,i nosim jednu bebu(ja jojs uvek ne verujem),i jos uvek strahujem da na ulosku ne vidim ono sto najmanje u ovom trenutku zelim da vidim :(

idemo redom,imam 23 godine a dragi 29 ..........sa VTO sam krenula sa 18 godina:(:(,4 postupka u luksemburgu(gde i zivim),2 postupka u briselu i 2 u jevremovoj,i ovaj drugi je bio blagorodan:lol:,s tim da sam obisla jos jedno dvadesetak klinika kroz celu evropu,zakljucno sa specijalnom bolnicom u leskovcu..............probelem je moj dragi,tacnije jako los spermogram:(

u cetvrtak opet idemo na UZ brrrrrrrrrrr,jako se radujem a i ujedno strasno se plasim:heart:

Dobar dan drage moje:heart::heart:

nadam se da me prihvatate u drustvo:mrgreen:............nisam nova na forumu,ali dok sam dosla do ove stranice morala sam mnogo sto sta da prodjem...........nakon 8 pokusaja VTO konacnoo sam TRUDNA,usla sam u 9. nedelju,i nosim jednu bebu(ja jojs uvek ne verujem),i jos uvek strahujem da na ulosku ne vidim ono sto najmanje u ovom trenutku zelim da vidim :(

idemo redom,imam 23 godine a dragi 29 ..........sa VTO sam krenula sa 18 godina:(:(,4 postupka u luksemburgu(gde i zivim),2 postupka u briselu i 2 u jevremovoj,i ovaj drugi je bio blagorodan:lol:,s tim da sam obisla jos jedno dvadesetak klinika kroz celu evropu,zakljucno sa specijalnom bolnicom u leskovcu..............probelem je moj dragi,tacnije jako los spermogram:(

u cetvrtak opet idemo na UZ brrrrrrrrrrr,jako se radujem a i ujedno strasno se plasim:heart:

:super::super::super:
redovno sam pratila temu na kojoj ste vi, divne zene prolazile kroz pakao vto. Tebe pogotovo i na tvoj komentar uz korisnicko ime sam se cesto znala rasplakati. U mojim teskim ali ni blizu toliko teskim trenucima u trudnoci, tvoja snaga i svih ostalih zena na forumu mi je davala volju da sve izdrzim.
Drago mi je da si i na ovoj temi da i tu uneses sunce. :cmok2:

Pazarka, mnogo mi je drago :heart::heart::heart:
Samo se opusti i biće ok :heart::heart::heart:
Eto, ovako nešto mi ulepša, ne dan, već godinu, čini mi se :ok::ok::ok: :D:D:D

Kameron, kako si ti? Javi šta se dogadja, držimo ti palčeve. Zaista, svi navijamo da bude dobro, mora da bude dobro :) Samo doslovno slušaj lekare i budi jaka :ok: :zag::zag::zag:

Marge, kako je Princezica NG? :heart::heart::heart:
Kako ste vi, padate li od slatkog umora? :zag:

Ne znam zasto, ali nocu bas voli da bude budna...menjamo se na sat i po muz i ja. A danju tako lepo spava. Budimo je danju ne bi li promenuli ritam spavanja, mozda i uspemo.
Ne nerviramo se, mnogo smo stalozeniji nego prvi put, psihicki nekako sve lakse podnosimo, malo fizicki otkazujemo, teturamo, bolu nas ruke, noge (godine su to :hahaha:), ali ne damo se.
Onda kada je budimo danju toliko je slatka da sve zaboravimo, tegli se, zeva, pravi face...ma smizla jedna, smejulji se.:manikir:

Inace ja sam odradila sijaset testova, u mokraci imam puno bakterija pa cekam rezultat urinokulture, krvan slika super, brisevi dobri..
Ono sto je problem bila sam na kolposkopiji, jer sam primetila da na gacicama s vremena na vreme ima pomalo krvi, pa me je pregledao i rekao da imam malo polipe na sluzokozi, da je grlic materice dobar da se puno ne sekiram, to moze da bude posledica mog loseg prvog porodjaja, ali se ja ipak plasim Preporucio mi je mirovanje i kontrolu za dve nedelje..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back