ija_ftn
Domaćin
- Poruka
- 3.487
![]()
Kacila sam na zenama, pa evo da i vi vidite koliko je beban porastao!![]()
![]()
Kako ste porasli.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()

Jao kako je Andrej lep i velik!
Kao što rekoh: rodila si dete od 2 meseca, znači sad ima 4!
Postoje narukvice protiv komaraca. Meni će mama danas doneti pa ću isprobati. Pretpostavljam da to može u trudnoći.![]()

Ne rade.
Probala moja sestra, bila na Adi uvece, vratila se sva u tufnama, a narukvicu je fiknula besno u prvi kontejner cim je uspela da pobegne.![]()

Ja jesam, pa cu ipak taj 50, prvih 3-4dana a za posle sam kupila isto Niveino mleko ali faktor 30.
Koji si ti mesec..

Jesu, mutanti, ja sam se bila skroz osula od ujeda.
Uzas na sta sam licila!
Pri tom svrbi, a ne smem da mazem nista zbog dojenja.
cao devojke....evo ja da se javim,malo me popustio svrab a samim tim i nervoza pa mogu koliko-toliko normalno da funkcionisem...
kako ste?

![]()
![]()

A jel sme da se uključuje ona tečnost u struju protiv komaraca?Mislim, zbog trudnoće, ne znam kako može da škodi...Mi to svaku noć uključujemo.
A jel sme da se uključuje ona tečnost u struju protiv komaraca?Mislim, zbog trudnoće, ne znam kako može da škodi...Mi to svaku noć uključujemo.

..meni su prve dve trudnoce bile letnje i nismo koristili raid..
..neshto me bilo strah od toga, a ni uputstvo nije bilo ohrabrujuce
(uveravaju da je kolichina piretrina (pesticida) koji otpushtaju u vazduh minimalna
ali savetuju da se konsultujete sa svojim dr-om pre upotrebe tokom trudnoce i dojenja)..
..sad sam se porodila pre komaraca, a shtitimo se mrezom, klimom i
chicco zujalicom za zalutale (minimalni efekat ima)..
..napolju nam nema spasa..
..chak i chicco tablete su 2+..

Mini i ja sam cetvrti..isto kao ti, kad ti je termin...