una11
Zainteresovan član
- Poruka
- 134
Homer, Marge, beba je fantasticna. Puno pozdrava i najlepsih zelja za vasu porodicu. Da vam devojcica bude ziva i zdrava 100 godina 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

evo i ovde da se pozalim...
dete mi dobilo boginje,ovcije...a ja ih nisam prelezala...sad mi frka sta ce biti ako ih dobijem a cisto sumnjam da necu posto sam s njim 24/7...
kazu mi na infektivnoj klinici da se odmah javim ako primetim da izlaze...

. Bili i na 4D ultrazvuku i skroz sam fascinirana, pravi filozof, drzi se za glavu i ceska!!! Skroz divno!!!! Ama neverovatno sta se sve u 20. nedelji da videti. Dobili smo i CD pa sad svako malo ko u bioskopu zevam u bebu 
Drage moje, ja da se malko hvalim!!!! Stigli juce rezultati amniocinteze i sve je o.k.!!!! I saznali smo da je sincic!!! E bas smo se iznenadili jer moj muz je 4 meseca bebu zvao Tijana, pa mu sad tesko da se odvikne. Bili i na 4D ultrazvuku i skroz sam fascinirana, pravi filozof, drzi se za glavu i ceska!!! Skroz divno!!!! Ama neverovatno sta se sve u 20. nedelji da videti. Dobili smo i CD pa sad svako malo ko u bioskopu zevam u bebu
![]()

Samo nek nam je ziv i zdrav, a bice Vuk, ljube ga mamai tata!Affrodiita, meni trnu ruke i noge (o prstima necu ni da pricam), zato sto strasno zadrzavam vodu. Posto imam visok pritisak,merim ga bar 4 puta dnevno i pijem lekove, tako da sam sigurna da se ne desava nista drugo ozbiljno. Ali to je moj slucaj. Telo moze da trne od 101 stvari, pa je najbolje da sto pre posetis lekara, NE IGRAJ SE!!
pozdrav
p.s. nisam htela da te plasim, jednostavno, trnjenje tela moze da ima i los rezultat, bolje proveri da bi se sto pre smirila.
..da konstatovano je da je u pitanju povišen...nisam u pitanju ja već moja ćerka..da konstatovano je da je u pitanju povišen
pritisak zbog zadržavanja vode...inače su joj sada rezultati dobri, nije se to do sada
dešavalo...pa joj je lekarka savetovla da pije više vode ali da izbaci so što je moguće
više iz ishrane....i moraće da unosi malo više gvođža zbog vrtoglavica...čekamo sledeći
pregled i analizu krvi....hvala puno...![]()
evo i ovde da se pozalim...
dete mi dobilo boginje,ovcije...a ja ih nisam prelezala...sad mi frka sta ce biti ako ih dobijem a cisto sumnjam da necu posto sam s njim 24/7...
kazu mi na infektivnoj klinici da se odmah javim ako primetim da izlaze...
Mislim da bi trebalo da koristi kombinovanu kalijumovu so (ja je koristim otkako sam bio u bolnici zbog bubrežne insuficijencije) jer treba da održi balans natrijuma i kalijuma u organizmu. Organizmu je potrebna određena količina soli kako bi mogao da "pravi mokraću određene gustine". Kako sam ja to razumeo, telo čeka da se nakupi od svega koliko treba, pa da napravi jedan "komplet" mokraće, i onda ako se stalno uzima samo voda ona će da "gluvari" po telu čekajući da se pojave "ostali članovi tima".
Kalijumova so ima da se kupi po supermarketima, ja je kupujem u Merkatoru dok je u Idei nisam video. Pakuju je u plastične valjkaste kutijice, sa plavom etiketom. Mislim da je 1/3 kalijum a 2/3 natrijum i da je to optimalan odnos.

,da li neko moze da mi kaze sta je skrining prvog trimestra,kako se radi i da li je bolan,zakazano mi je za 31.avgust?Unapred hvala,pozdrav trudnicamaaaa!!!Caooo,ja sam nova!Inace sam u 5-toj nedelji trudnoce,da li neko moze da mi kaze sta je skrining prvog trimestra,kako se radi i da li je bolan,zakazano mi je za 31.avgust?Unapred hvala,pozdrav trudnicamaaaa!!!

Caooo,ja sam nova!Inace sam u 5-toj nedelji trudnoce,da li neko moze da mi kaze sta je skrining prvog trimestra,kako se radi i da li je bolan,zakazano mi je za 31.avgust?Unapred hvala,pozdrav trudnicamaaaa!!!

Caooo,ja sam nova!Inace sam u 5-toj nedelji trudnoce,da li neko moze da mi kaze sta je skrining prvog trimestra,kako se radi i da li je bolan,zakazano mi je za 31.avgust?Unapred hvala,pozdrav trudnicamaaaa!!!

kameron,jel jos uvek pijes progesteron?

pa fino
joj,12 avgust....sutra krece 37ma nedelja
al mislim da ce pre
dosadjuju mi laznjaci koji su ponekad i bolni(u donjem delu stomaka)
sad sam gledala neke snimke porodjaja....jedan sa epiduralom,drugi bez
zasto to radim sebi,sto ja moraaam da gledam bilo sta?
mooora ona da vidi sve
lakse bi mi bilo da ne znam nista o svemu tome![]()