e i ja sam se nadala bikici al bice blizanac.. vecina zena prenese prvu trudnocu preko termina.. opusteno, jos malo pa se upoznajete
ja sam se juce smorila ki zmajcek, nasli mi streptokoku i onda sam malo konsultovala dr googla i pala sa stolice.. to ne mora da bude ali u ne-daj-boze slucaju moze da bude extra kobno. jel zna neko nekoga ko je imao ovo u trudnoci i kako je sve proslo?
samim tim sam se smorila i za porodjaj jer sam kao mislila da vidim za epidural da li cu ga uzeti opet ali sad nema sta, hocu sigurno. tsuy, epidural je super kad radi, hehe! meni nije radio u jednoj strani tako da sam sve osecala. a smorio me zesce sto sam morala sve vreme da lezim zbog njega. jer kad dobijes epidural valjda mora i infuzija i kateter za mokracu, meni je to bilo bzvz. i onda nema setanja i tusiranja a ja sam i ovako elektricna a kamoli kad me boli, samo bih se mrdala

obzirom da cu sada morati da primam antibiotik kroz infuziju (valjda je to to) onda cu morati da lezim a samim tim epid. ce mi dobro doci..
snezoooooo gde si ti???????
kako ste trudnice? kistina??? evo ga 20.