redsonia
Aktivan član
- Poruka
- 1.152
E, da se pohvalimo: usli smo u 9. mesec. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E, da se pohvalimo: usli smo u 9. mesec.![]()
jedva cekam ja taj dan, moracu i ja da ustanem tako rano ujutru pa da svima javim...Sta ti bi da se subotom budis u pola sest ?Bravojedva cekam ja taj dan, moracu i ja da ustanem tako rano ujutru pa da svima javim...Sta ti bi da se subotom budis u pola sest ?

Bravojedva cekam ja taj dan, moracu i ja da ustanem tako rano ujutru pa da svima javim...Sta ti bi da se subotom budis u pola sest ?

ja nesto mislim da kod nje nije pola 6...al ajd...mozda sam se zeznula..![]()
kad ne gledam odakle je. Mozda zato sto ja silno zelim da doguram do tog famoznog devetog pa mi logicno da ustanem u ranu zoru da se pohvalimPlavusa, sta ces....kad ne gledam odakle je. Mozda zato sto ja silno zelim da doguram do tog famoznog devetog pa mi logicno da ustanem u ranu zoru da se pohvalim
E, da se pohvalimo: usli smo u 9. mesec.![]()

... Desava li se vama da vas uhvati napad placa i depresija ? ....
Definitivno nesto na sta nisam navikla. 

meni se desava da se unervozim i da ispizdim za nesto i toliko se uzbudim i istresiram da pocnem da placem
srecom to mi se ne desava cesto
juce ulazimo u neku pekaru,ja ogladnela
i hocu sendvic sa pecenicom
i ova kaze nema....
i ja se uvredim i odem
ko da mi je rekla ne znam sta
nekad ne mogu sebe da prepoznam...kao neka budala sam...pretvaram se u nesto sto ne volim
ali to ide uglavnom u nekim fazama...tipa nedelju dana moze da se desi tako nesto,pa nekoliko nedelja nista..
do sada sam imala 2 kriticne nedelje
i nadam se da je ova druga zavrsena
zivo me zanima zbog cega tacno se to desava...koji to hormon pravi haos takav