Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Hehehe....
Ja sam u obe trudnoće bila strašno zaboravna. K'o da mi je svraka popila mozak.![]()
i ovaj problem imam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehehe....
Ja sam u obe trudnoće bila strašno zaboravna. K'o da mi je svraka popila mozak.![]()

sa osmehom uvek, uvek tip top nasminkana, doterana, svaki vikend visila po diskotekama... na posao isla puna poleta i elana, prestala da radim deset dana pred porodjaj, jer se sef plasio da cu se poroditi na poslu... uzivala u svakom danu, pripremanju stvari za bebu, uredjenju stana... a sada ujedam... 
a mene bilo sramota i da pomenem moje ´´momente´´, bas ste me ohrabrile....
ja se rasplacem za svaku sitnicu, drugarica prepricala neki film, ja se celo vece odvalila od plakanja...
brat mi doneo sladoled, ali nije to onaj koji ja volim, al opet, eto ja se uvredila, boze moj, zar tolike godine on ne zna koji najvise volim... muz mi kupi jagode, one bas nesto nisu ukusne, eto, on mene ne voli, zato je i kupio bilo kakve... mama mi peglala ves juce, pa neke majice nije slagala kako ja slazem, eto sigurno je slagala tako samo da bi mene nervirala... dete nece da spava, a ja u plac, sigurno sam ja losa majka, pa ona to oseti... spremam se za izlazak, pa u plac, jer gde cu ja ovakva kao slon! strasno... kad moram da obavim nesto, tipa do poste ili opstine, kao da idem na klanje.... a zgrazavala sam se nad takvim trudnicama i cesto bila drska pa nekima u oci i rekla da su lose zene, razmazene i dzangrizave.... joj kad se samo setim prve trudnoce, pa to je bio zivot, med i mleko, bila sam trudnica zmaj...sa osmehom uvek, uvek tip top nasminkana, doterana, svaki vikend visila po diskotekama... na posao isla puna poleta i elana, prestala da radim deset dana pred porodjaj, jer se sef plasio da cu se poroditi na poslu... uzivala u svakom danu, pripremanju stvari za bebu, uredjenju stana... a sada ujedam...
![]()

drage koleginice trudnice, samo da vas pozdravim i da vam kazem da cu se ponovo druziti sa vama![]()
..dobrodoshla, mama..
hvala
drage koleginice trudnice, samo da vas pozdravim i da vam kazem da cu se ponovo druziti sa vama![]()

super,sa srecom
meni su nekako najsporije prolazili ti dani pred porodjaj sa prvom cerkicom
mladja nas je iznenadila,pozurila zenska

..nisam josh....chekamo..

pa gde si ti?
nikako da se javis!
ja sam mislila ti se porodila, a kompjuter zaboravila u bolnici....posto nisi valjda bez krste mogla da se poradjas...
kako si?
kako izgledaju ti zadnji dani?![]()

..jedva chekam da vidim ovog zapca.. 

..![]()
..zadnji dani? ...nestrpljivo....jedva chekam da vidim ovog zapca..
..nemam nekih problema, dobro spavam, pokretna sam i raspolozena,
mada pochinjem da se umaram od tegljenja ove lubenice ispred sebe..
..kako ti napredujesh?
..jel se raspolozenje popravilo sa suncem?![]()

ma kod mene je odlicno. ne osecamd a sam trudna...sve analze su super do sada...
sunce, setnja, divota!![]()
..nek ostane tako do daljnjeg.. 

..nisam josh....chekamo..

stvari za bolnicu
najbitnije
-lap top
ostalo
-spavacica
-ulosci
-papuce
![]()

ja nemam laptop..
kako sad da se porodim..![]()

Nikako!
Jedino ako imas telefon sa kojim mozes na net, pa i da vidimo nesto...![]()

ja nemam laptop..
kako sad da se porodim..![]()