Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bravo :per: jedva cekam ja taj dan, moracu i ja da ustanem tako rano ujutru pa da svima javim...Sta ti bi da se subotom budis u pola sest ?

Ja sam -9 sati u odnosu na Srbiju. ;) Dosla sam sa posla, pogledah u kalendar, pa rekoh da se pohvalim. :D
Mada, ne gledam koliko je sati, jer vec duze vreme slabo spavam. Budim se na svakih sat-dva iz raznih razloga: WC, bol u ledjima, malecka se mrda... Ali ne zalim se. Jos malo, pa cu da je upoznam. Jedva cekam. :heart:

Dobro jutro drage moje...evo i mene...cestitke za ulazak u deveti mesec...kako se to meni cini daleeekoooo...ja jos jedna nedelja i ulazim u sedmi...i dalje pijem partusisten...dr predlaze mirovanje, ali sam se u dogovoru s njom i sa direktorom vracena na posao na pola radnog vremena...juce sam peglala i sinoc me bas zaboleo stomak...jos se beba navece bila umirila, pa ma bas uhvatila panika da nesto nije u redu...pojela sam pola cokolade da probudim malog svrcu...:P

Moram da vas pitam, juce mi bio jako tezak dan, dal zbog vremena ili hormona, ali, ceo dan provedoh lezeci, i taj partusisten na koji sam se manje vise navikla, juce me je protresao kao prvog dana... Desava li se vama da vas uhvati napad placa i depresija ? Ja nisam od takvih tipova i bila sam ljuta na sebe zbog toga, ali nije se moglo izbeci i iskontrolisati. U prvoj trudnoci nisam imala takvih ispada. Koliko je to cesto...ja necu to vise da mi se desava.

Marge, to je sasvim normalno...i na zalost, mi tu nista ne mozemo...jednostavno dodje do disbalansa hormona...i nastaje haos...ja sam u prvoj trudnoci znala i sudje lupati, a kasnije pojma nisam imala zasto sam bila besna...pokusaj u tim trenucima da se opustis, ali da se ne prepustas...ucini tad nesto lepo za sebe: nasminkaj se, pogledaj komediju, izadji na kafu...i sl...sve sto mislis i znas da te moze usreciti...:)

Sve je to malo komplikovanije kod mene, u losim trenucima uglavnom sednem na bicikl, ko manjak vozim do Palickog jezera i tamo oko jezera jurim dok ne nadjem neki lep deo, sednem i zurim u mirnu vodu...sad ipak moram da lezim...bicikl mi je misaona imenica, misaona imenica mi je i setnja...verovatno se zato sve to i pojacava , kad od hiperaktivnosti moras da udjes u strasnu pasivnost...
Ali, danas sam vec bolje, nadam se da se nece ponoviti !!!

... Desava li se vama da vas uhvati napad placa i depresija ? ....

Da, da. Ja sam obicno mirna, stalozena i ne uzbudjujem se olako. Ova trudnoca mi je ucinila da ne prepoznajem samu sebe. Imam napade raspolozenja: sto smeh, sto plac... i nakon pola sata ne znam ni zasto sam se smejala, ni zasto sam plakala. :dash: Definitivno nesto na sta nisam navikla.
Kazu da je normalno - hormoni. Ja sam se pomirila sa time da su hormoni i cekam da prodje trudnoca, pa da se vratim u normalu... bar se nadam da cu se vratiti u normalu.

meni se desava da se unervozim i da ispizdim za nesto i toliko se uzbudim i istresiram da pocnem da placem :roll:
srecom to mi se ne desava cesto

juce ulazimo u neku pekaru,ja ogladnela
i hocu sendvic sa pecenicom
i ova kaze nema....
i ja se uvredim i odem :lol:
ko da mi je rekla ne znam sta
:dash:
nekad ne mogu sebe da prepoznam...kao neka budala sam...pretvaram se u nesto sto ne volim

ali to ide uglavnom u nekim fazama...tipa nedelju dana moze da se desi tako nesto,pa nekoliko nedelja nista..
do sada sam imala 2 kriticne nedelje
i nadam se da je ova druga zavrsena :lol:

zivo me zanima zbog cega tacno se to desava...koji to hormon pravi haos takav

..ehej, devojke.. :D
..ja sam josh tu.. :lol:
..moj sinchic je izgleda chvrsto odluchio da bude ovan, a ne ribe.. :aha:
..uostalom, shto rekoshe moja deca - "shta ste zapeli sa tim prognoziranjem,
pa i mi smo sami izabrali sebi rodjendane, pustite i njega.." :heart: :heart:
..ljubim vas sve, uzivajte u suncu, mi shetamo i nikako da se svrtimo kod kuce,
moracu onu torbu za porodilishte da smestim u gepek
da se ne vracamo po nju ako nas malac ipak iznenadi.. :lol:

..javljam ekspresno novosti.. :bye: :cmok2:

meni se desava da se unervozim i da ispizdim za nesto i toliko se uzbudim i istresiram da pocnem da placem :roll:
srecom to mi se ne desava cesto

juce ulazimo u neku pekaru,ja ogladnela
i hocu sendvic sa pecenicom
i ova kaze nema....
i ja se uvredim i odem :lol:
ko da mi je rekla ne znam sta
:dash:
nekad ne mogu sebe da prepoznam...kao neka budala sam...pretvaram se u nesto sto ne volim

ali to ide uglavnom u nekim fazama...tipa nedelju dana moze da se desi tako nesto,pa nekoliko nedelja nista..
do sada sam imala 2 kriticne nedelje
i nadam se da je ova druga zavrsena :lol:

zivo me zanima zbog cega tacno se to desava...koji to hormon pravi haos takav

Mnogo dobra fora!
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Uvredila se sto nema sendvic sa prsutom!

Ja se juce posvadjah s amojim dragim...uf..isto me tako nesto uvredio...i ja sam demonstrativno otisla na spavanje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back