Cao dragi moji stomacici

.Hvala vam svima na cestitkama

,divne ste.
Moji momci spavaju,sva trojica

,pa reko malo da vam se javnem.
Kao sto znate u petak oko pola 10 sam otisla u bolnicu,tamo sam bila otvorena 4cm,bez bolova.Inace porodjaj se odigrao munjevitom brzinom,sto je bio strasan shok za mene,u 12:40 su mi ukljucili indukciju,u 12:45 porbusili vodenjak i cim su me odveli u sobu(pored sale) da cekam bolove (za koje sam mislila da ce trajati bar dva sata),odmah sam dobila napone,bukvalno su me vukli do sale da se ne porodim na hodniku

i Filip se rodio u 12:55

.Acu sam rodila iz treceg napona,ovaj put nije bilo tako,jer je beba bila velika,pa je on sam gurao,tako da sam ja non-stop osecala napon,ma sve je bilo tako brzo,jos uvek ne mogu da verujem....A tek kad sam cula kilazu..UZ je umanjio za 250gr,a sa Acom je povecao za 200gr.I nisu me ni sekli,a nisam ni pukla,za to je zasluzna jedna divna babica

.
Ustala sam cim je proslo 4. porodjano doba i nije mi se nesvestilo (prijatno iznenadjenje).
Filip lepo spava i lepo siki hvala Bogu.Lanolin krema je zakon,zlata vredi

.
Aca me je tako prijatno iznenadio kako je lepo docekao batu,odmah se postavio zastitnicki,mazi ga i ljubi stalno,kad neko drugi uzme batu Aca odmah vuce mene da ga uzmem nazad,tera me da ga ljubim i kad moji roditelji dodju on ih odmah vuce u sobu da vide batu

.Hvala Bogu,nema ljubomore ni malo

,bas mi je dobrica

Sve vas puno pozdravljam i zelim vam lepe trudnoce, lake porodjaje i divne zdrave bebice

Nisam procitala,jel se Bilja porodila?