Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo bi bilo najbolje. Na zalost retko ko moze raditi do 9. meseca.

Celo leto nisam ni kinula. Kako je pocela skola, odmah sam dobila kijavicu, cureo mi nos, bila sam malaksala itd. U svakoj ucionici imam 30 djaka od kojih bar 10 kaslje, ako imam 4-5 razreda dnevno izracunaj s cime se nosim svaki dan. Plus racunaj gradski prevoz, i u mom slucaju medjumesni autobus. Sledeci put sigurno necu rizikovati. Ne vredi veruj mi.

Potpuno te razumem... moj savet se ipak odnosio samo na žene kojima priroda posla nosi minimalan rizik. Što se tebe tiče, sama si rekla - rizik se ne isplati! Samo se čuvaj i ostani hrabra kao i do sada! Srećno!

Držim se... evo baš sam napisala Bambi svoje metode za izazivanje kontrakcija :D Kako se ti osećaš?
:zag:

Poslednjih dana vidno bolje i raspolozenije.Treci dan ne povracam,danas normalno doruckovala,rucala,najela se voca posle ko zna koliko vremena.Osecam neku minimalnu mucninu,ali je to u poredjenju sa onom od pre nekoliko dana nista.:D

hvala :heart:
pa podatke koje trenutno imam:
na roditelj portalu kažu da sam 7 nedelja i imam na testu dvije crtice,jel dovoljno:zper:

Sve cestitke i od mene.Uzivaj sa nama i zelim ti lepu i laku trudnocu:super::super::super:

..ja cu sutra na drugi ekspertski.. :aha:

Pisi cim stignes.Jedva cekam da cujem tvoje utiske:heart:

Sutra idem kod moje gin na kontrolu. Nadam se da je sve u redu.

Zelim odraditi sve potrebne testove, da se prica ne bi ponovila. Kako sam citala po forumima, ako bude sve ok mozemo ponovo pokusati krajem januara. Znam samo, da cu sledeci put usporiti i vise paziti. Ne vredi rizikovati.
Pozdrav stomacicima.

Srecno sutra,zelim ti da sve bude ok i da se brzo vratis u ovaj kutak,bar pre nego sto se ja porodim,da se jos malo druzimo kao trudnice:heart:

Poslednjih dana vidno bolje i raspolozenije.Treci dan ne povracam,danas normalno doruckovala,rucala,najela se voca posle ko zna koliko vremena.Osecam neku minimalnu mucninu,ali je to u poredjenju sa onom od pre nekoliko dana nista.:D

..:klap: :super: :zag: ..uzivaj sad.. :heart:

Pisi cim stignes.Jedva cekam da cujem tvoje utiske:heart:

..naravno.. :) ..imam tremu.. :rumenka: ..i malo prpe.. :(

Nadam se najiskrenije da mi sad dolazi period prave uzivancije :lol:

I ja pred svaki odlazak kod lekara imam tremu,:confused:
A tek kad treba krv da vadim,tu sam kukavica nevidjena:sad2:

Uh, i ja se plasim vadjenja krvi strasno, jedva sam se naterala danas da udjem da izvadim za double i bila sam u pravu, bolelo je. :sad2:
Prosli put kad sam radila krvnu sliku, devojka u Risticu mi je tako lepo izvadila, nista nisam osetila, a ovo danas...uh! :eek:

Uh, i ja se plasim vadjenja krvi strasno, jedva sam se naterala danas da udjem da izvadim za double i bila sam u pravu, bolelo je. :sad2:
Prosli put kad sam radila krvnu sliku, devojka u Risticu mi je tako lepo izvadila, nista nisam osetila, a ovo danas...uh! :eek:

Radila sam i ja u Risticu neke analize,i ok su,ne bojim se ja bola,ali ne mogu da gledam krv. Poslednji put kad sam gledala,srusila sam se kao sveca,onesvestila se.I inace kad vidim krv:sad2:Sve trpim ali da ne gledam
A za double test kad su mi na Institutu vadili krv ,ne znam sta mi je ta gospodja uradila, do pre nekoliko dana sam imala podlive

Radila sam i ja u Risticu neke analize,i ok su,ne bojim se ja bola,ali ne mogu da gledam krv. Poslednji put kad sam gledala,srusila sam se kao sveca,onesvestila se.I inace kad vidim krv:sad2:Sve trpim ali da ne gledam
A za double test kad su mi na Institutu vadili krv ,ne znam sta mi je ta gospodja uradila, do pre nekoliko dana sam imala podlive

Ja obavezno okrenem glavu da ne gledam. Sad sam vadila u Belladonni, nemam hematom, ali me ruka jos boli, mozda su im deblje igle, ne znam sta je, ali razlika je ogromna.

Dobro jutro društvanjce!
Ja se raspadam na poslu, već je počela frka i već me hvata panika kako ću izdržati do kraja godine...:sad2:

Wenerice, svaka čast, jako si me obradovala, to su predivne vesti! :klap::zag:

Novembar, i ja jedva čekam da čujem kako je bilo danas. :D

Keka, dobro nam došla! :bye:
Ti si po terminu tu negde sa Bambi ako se ne varam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back