Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa malo ali dovoljno:heart:
a tebi želim da nam se što prije vratiš na ovaj kutak:zag:

Sutra idem kod moje gin na kontrolu. Nadam se da je sve u redu.

Zelim odraditi sve potrebne testove, da se prica ne bi ponovila. Kako sam citala po forumima, ako bude sve ok mozemo ponovo pokusati krajem januara. Znam samo, da cu sledeci put usporiti i vise paziti. Ne vredi rizikovati. Inace je i moja Kuma imala identicnu situaciju (pobacaj u 11-12 nedelji, sa dva dana razlike u odnosu na mene) pa bar imam nekog ko me u potpunosti razume, nekog kome mogu da se izjadam i s kim mogu da razmenjivati informacije.

Ali da ne kvarim temu. Samo pazite i usporite, i bice sve ok. Vidim da su se neke trudnice vec porodile. Njima cestitam i da uzivaju sa svojim bebama. :zag:

Pozdrav stomacicima.

..ija, chekamo te.. :heart: :D
..i ovog puta odmah na bolovanje.. :zag:

..ja sam danas bila na komisiji..guzva, chekanje i josh mesec dana produzetak..
..smor jeste, ali ne bih se igrala s tim.. :(

Ja sam se ok osecala. Planirala sam raditi do kraja 1. polugodista, ali eto, desilo se sto se desilo. Sledeci put cim mi ustanove trudnocu idem na odrzavanje. Nema zezancije ;)

Ti imas sutra 2. expertski? Molim te javi kako je proslo. Da li vec znate pol (imas vec curicu i decaka, zar ne) i ime?

Ja sam se ok osecala. Planirala sam raditi do kraja 1. polugodista, ali eto, desilo se sto se desilo. Sledeci put cim mi ustanove trudnocu idem na odrzavanje. Nema zezancije ;)

Ti imas sutra 2. expertski? Molim te javi kako je proslo. Da li vec znate pol (imas vec curicu i decaka, zar ne) i ime?

..znam, mila, ali posao nam je takav da vidjamo i previshe ljudi u isto vreme, u zatvorenom prostoru.. :confused:
..svako donese svoje, pa izmeshaju i razmene, pa vrate nama.. :(
..meni je i laboratorija dodatno komplikovala stvar.. :roll:

..na prvom ekspertskom su mi rekli da je dechko, a sad cemo videti da li su promenili mishljenje.. :lol:
..moshko ime nemamo josh..u opticaju su neka, ali nam se josh nijedno nije.."zalepilo".. :)

..znam, mila, ali posao nam je takav da vidjamo i previshe ljudi u isto vreme, u zatvorenom prostoru.. :confused:
..svako donese svoje, pa izmeshaju i razmene, pa vrate nama.. :(
..meni je i laboratorija dodatno komplikovala stvar.. :roll:

..na prvom ekspertskom su mi rekli da je dechko, a sad cemo videti da li su promenili mishljenje.. :lol:
..moshko ime nemamo josh..u opticaju su neka, ali nam se josh nijedno nije.."zalepilo".. :)

Vidim da je sada popularno Luka, Stefan, Marko i Filip.

Meni se ekstra svidja Nikola i Aleksandar, ali mislim da je previse ljudi sa tim imenom (bar u mojoj generaciji ;) ).

Ja i dalje mucim muku s kiselinom :besna: pomognu mi bademi al privremeno i onda opet po starom, kupila sam i svezu sargarepu. Oljustim ti ja tri i sednem pred televizor da ih grickam, a one gadne uopste nemaju nikakvog ukusa a tako lepo izgledaju, hibridne neke :sad2:.

Pitanje za trudnice iz NS, jel radite ili se na bolovanju? Da li je istina da komisija u NS sve trudnice vraca na posao da bi rasteretili budzet?

Tako sam ja čula... Ja nisam uzimala trudničko, izdržala sam celu trudnoću i otišla na redovno porodiljsko odsustvo koje moraš otvoriti najranije 45 dana, a najkasnije 28 dana pre očekivanog termina porodjaja. Možda ti ovo ne zvuči dobro, ali ja ti savetujem da ukoliko imaš normalnu trudnoću radiš normalno do kraja... tako ćeš ostati aktivnija, vreme će ti brže proći, imaćeš normalnu platu... Meni se ovaj 9.mesec koji ne radim toliko odužio, da ne poveruješ, pogotovo nakon ovog probijanja termina...

Srećno!

[/B]

Tako sam ja čula... Ja nisam uzimala trudničko, izdržala sam celu trudnoću i otišla na redovno porodiljsko odsustvo koje moraš otvoriti najranije 45 dana, a najkasnije 28 dana pre očekivanog termina porodjaja. Možda ti ovo ne zvuči dobro, ali ja ti savetujem da ukoliko imaš normalnu trudnoću radiš normalno do kraja... tako ćeš ostati aktivnija, vreme će ti brže proći, imaćeš normalnu platu... Meni se ovaj 9.mesec koji ne radim toliko odužio, da ne poveruješ, pogotovo nakon ovog probijanja termina...

Srećno!

Ovo bi bilo najbolje. Na zalost retko ko moze raditi do 9. meseca.

Celo leto nisam ni kinula. Kako je pocela skola, odmah sam dobila kijavicu, cureo mi nos, bila sam malaksala itd. U svakoj ucionici imam 30 djaka od kojih bar 10 kaslje, ako imam 4-5 razreda dnevno izracunaj s cime se nosim svaki dan. Plus racunaj gradski prevoz, i u mom slucaju medjumesni autobus. Sledeci put sigurno necu rizikovati. Ne vredi veruj mi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back