bojana9
Zainteresovan član
- Poruka
- 190
Hvala mnogo svima 
Ubi me kiselina uopste ne znam sta da radim.
Tijani sve cestitke.

Tijani sve cestitke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hvala mnogo svima
Tijani sve cestitke.

Hvala mnogo svima
Tijani sve cestitke.

Cao drage trudnice...
Kao sto vec znate, ja sam se porodila. Hvala svima na cestitkama i lepim zeljama...
Rodila sam devojcicu tesku 3800gr, dugacku 51 cm, zove se Klara...
Porodila sam se prirodnim putem u 15:20h, sve je proslo u savrsenom redu, pored mene su bili stric (on me je poradjao), kuma (med. sestra) i sestra od strica mog muza (ginekolog)... Sve je bilo super, hvala Bogu...
Malo mi je bilo tesko sto mm nije bio sa nama, al dobro...
Ljubim vas sve i zelim vam ugodnu trudnocu i lak porodjaj....
Sta je bilo sa Happy-com?![]()

Hvala mnogo svima
Tijani sve cestitke.
Da pročitala sam u Kafanici. Ne mogu da verujem, svaka čast. Jel to normalno u Bg ili je preko veze? Mislim, nije prošlo ni 24h, hoću i ja tako!jutros izašla![]()
Da pročitala sam u Kafanici. Ne mogu da verujem, svaka čast. Jel to normalno u Bg ili je preko veze? Mislim, nije prošlo ni 24h, hoću i ja tako!![]()
Da pročitala sam u Kafanici. Ne mogu da verujem, svaka čast. Jel to normalno u Bg ili je preko veze? Mislim, nije prošlo ni 24h, hoću i ja tako!![]()

U NS-u mora da prođe minimum 48 sati ako je sve u redu. Tako je bilo pre 3 godine.Elins,jeli i kod vas tako?

A i osecam se super, nije bilo potrebe da sedim u bolnici...Kukuuuu, kolika beba!kaže 4250 i dug 58 cm,prava momčina,porodila se u 12:55,samo 15 minuta nakon indukcije,sve super i u redu![]()

rodio se Filip jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

pa onda malo zatisjekaže 4250 i dug 58 cm,prava momčina,porodila se u 12:55,samo 15 minuta nakon indukcije,sve super i u redu![]()

kaže 4250 i dug 58 cm,prava momčina,porodila se u 12:55,samo 15 minuta nakon indukcije,sve super i u redu![]()

Auuuu kolika beba,svaka cast![]()

Cao drage trudnice...
Kao sto vec znate, ja sam se porodila. Hvala svima na cestitkama i lepim zeljama...
Rodila sam devojcicu tesku 3800gr, dugacku 51 cm, zove se Klara...
Porodila sam se prirodnim putem u 15:20h, sve je proslo u savrsenom redu, pored mene su bili stric (on me je poradjao), kuma (med. sestra) i sestra od strica mog muza (ginekolog)... Sve je bilo super, hvala Bogu...
Malo mi je bilo tesko sto mm nije bio sa nama, al dobro...
Ljubim vas sve i zelim vam ugodnu trudnocu i lak porodjaj....
Sta je bilo sa Happy-com?![]()