Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao drage trudnice...
Kao sto vec znate, ja sam se porodila. Hvala svima na cestitkama i lepim zeljama... :heart:
Rodila sam devojcicu tesku 3800gr, dugacku 51 cm, zove se Klara...
Porodila sam se prirodnim putem u 15:20h, sve je proslo u savrsenom redu, pored mene su bili stric (on me je poradjao), kuma (med. sestra) i sestra od strica mog muza (ginekolog)... Sve je bilo super, hvala Bogu...
Malo mi je bilo tesko sto mm nije bio sa nama, al dobro... :(
Ljubim vas sve i zelim vam ugodnu trudnocu i lak porodjaj....
Sta je bilo sa Happy-com? :heart:

Sve cestitke i od mene.Bas mi je drago da je sve proslo u najboljem redu.Uzivaj sa svojim andjelima.:heart:
Kakva je bila Lora dok si ti bila u bolnici?Jel ti faila puno?Ja samo o tome razmisljam,Nista me drugo toliko ne opterecuje koliko pomisao da cu biti nekoliko dana bez Alekse.Sigurno ce on meni vise faliti nego ja njemu.:(

Da pročitala sam u Kafanici. Ne mogu da verujem, svaka čast. Jel to normalno u Bg ili je preko veze? Mislim, nije prošlo ni 24h, hoću i ja tako! :D

Pa proslo je skoro 48 h, sreda od 2, juce ceo dan i danas sam izasla oko 10...
Malo i jeste preko veze, stric i kuma mi tu rade, ja sam ih zamolila da ranije izadjem, Lora nije mogla bez mene... :heart: A i osecam se super, nije bilo potrebe da sedim u bolnici...

Cao drage trudnice...
Kao sto vec znate, ja sam se porodila. Hvala svima na cestitkama i lepim zeljama... :heart:
Rodila sam devojcicu tesku 3800gr, dugacku 51 cm, zove se Klara...
Porodila sam se prirodnim putem u 15:20h, sve je proslo u savrsenom redu, pored mene su bili stric (on me je poradjao), kuma (med. sestra) i sestra od strica mog muza (ginekolog)... Sve je bilo super, hvala Bogu...
Malo mi je bilo tesko sto mm nije bio sa nama, al dobro... :(
Ljubim vas sve i zelim vam ugodnu trudnocu i lak porodjaj....
Sta je bilo sa Happy-com? :heart:

Dobrodošla princezo Klaro :heart:
Dobrodošla i ti draga Tijana. Jako mi je drago da je sve bilo ok i da si već sada kući. Sad uživaj :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back