Bambi81
Aktivan član
- Poruka
- 1.304
Hvala ti draga do neba!
Odmah sam nazvala i verovali ili ne, preko telefona su mi rekli da je nalaz uredan!
Žurka, žurkaaaa!!!! Šta pijete drage moje?![]()
Divnoooo, baš se radujeeeeeeem zbog tebe i bebana!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ti draga do neba!
Odmah sam nazvala i verovali ili ne, preko telefona su mi rekli da je nalaz uredan!

Hvala ti draga do neba!

Da li neka od vas razmišlja o "zaveštavanju" matičnih ćelija bebe? Ja sam počela da se raspitujem o tome i sve me više privlači ta misao, samo što treba skupiti tih famoznih 1800 evra...
ja nemam pojma o čemu pričateKukuuu, nije valjda tako skupo?
Mm i ja smo bili nesretni što nismo za to znali pa da smo i za Luku obavili pa smo se radovali bar sa drugim detetom da ne omanemo. Ali nisam imala pojma da toliko košta.
Nemamo mi tih para...

.Ali danas mi je termin po ovoj drugoj doktorici,pa eto,cekam do ponedeljka,iako bih najvise volela da mi krenu bolovi i da to ide sve prirodno.Samo se nadam da je sve ovo sto se dogadja u redu,da nece biti nikakvih komplikacija.Nisam dobila jos uvek bolove,i sad smo vec svi napeti i nervozni zbog toga.Ali danas mi je termin po ovoj drugoj doktorici,pa eto,cekam do ponedeljka,iako bih najvise volela da mi krenu bolovi i da to ide sve prirodno.Samo se nadam da je sve ovo sto se dogadja u redu,da nece biti nikakvih komplikacija.

Nisam dobila jos uvek bolove,i sad smo vec svi napeti i nervozni zbog toga.Ali danas mi je termin po ovoj drugoj doktorici,pa eto,cekam do ponedeljka,iako bih najvise volela da mi krenu bolovi i da to ide sve prirodno.Samo se nadam da je sve ovo sto se dogadja u redu,da nece biti nikakvih komplikacija.

I ja se nadam da ce biti sve kako treba,i da bebac nece jos dugo da odugovlaci sa dolaskom,mnoogo sam nestrpljiva da ga vidim! Poljubac za stomacice

Cao drage trudnice...
Vidim stomacici lepo napreduju...![]()
Ja sam bila na pregled, sa bebom je sve u redu, porasla je bas dosta...
Ocekujem je negde oko 28 oktobra, mada se meni sve cini da ce ranije...
Mazite stomacice...
![]()
Nisam dobila jos uvek bolove,i sad smo vec svi napeti i nervozni zbog toga.Ali danas mi je termin po ovoj drugoj doktorici,pa eto,cekam do ponedeljka,iako bih najvise volela da mi krenu bolovi i da to ide sve prirodno.Samo se nadam da je sve ovo sto se dogadja u redu,da nece biti nikakvih komplikacija.