Happy-ca
Aktivan član
- Poruka
- 1.746
Ja sam juce otvorila porodiljsko.Na trudnicko nisam ni isla,jer radim kod tate u firmi ,pa mi je on maksimalno izlazio u susret,maltene omogucio mi "posao iz fotelje".A i nisam htela da se vucaram po komisijama....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.. ne pitajte 

))Moguće je mačkice ako se bebac lepo okrene, meni je u 12 nedelji rečeno da nosim dečaka i pogodili su))

..koliko sam se informisala po forumimaizmedju dva bolovanja
mora da bude prekid od najmanje pet radnih dana..
..ali taj prvi mesec placa firma, a tek od drugog placa socijalno,
tako da mnogi nece da tako lako tolerishu ovakve akcije zaposlenih..
..u firmama gde su predusretljivi, izmedju dva bolovanja ti aktiviraju pet dana godishnjeg,
starog, novog nebitno..

Bambi, jesi ti vadila plodovu vodu ili sam nešto pobrkala?
I kad je tebi termin? I gde si nestala?
P.S. Ja ko Gestapo![]()
Samo pitaj

ja u neverici
te kaže - neću ja da skupljam pacijente po ulici, ko mene plaća da ja vas primam kad se vama ćefne... a meni -KLAPNA na oči. svašta sam mu reklaJao, što sam se posvađala danas sa dr
pa ja stvarno ne znam šta je više njima u glavama, pa majku mu baš kao da smo mi, pacijenti, gori nego stoka
Pošto sam, jel', zakazala ekspertni, a kod mog dr.-a uspela da zakažem tek 15., ja danas otišla pre početka njegove smene, samo da mi ispiše uput.
kad ono... prvo me sestra skinula sa šaltera, nije mi dala da pisnem, i kažem šta mi treba, kaže - ne pričam ni sa kim ko nije zakazanja u neverici
kad, nisu se pojavili jedno dva-tri zakazana pacijenta (sva sreća) i kaže meni sestra ipak da uđem
ja ušla i rekla šta mi treba, kad on kreten osuo paljbu na mene
pa kakav je to način, pa ne može niko ko nije zakazan da PROĐE kroz njegova vrata, pa šta ja mislim... ja reko' izvinite, ali nisam uspela da zakažem, prvi slobodan termin je 15. a meni treba SAMO uput, to je pola minuta posla!.. a on sve gorite kaže - neću ja da skupljam pacijente po ulici, ko mene plaća da ja vas primam kad se vama ćefne... a meni -KLAPNA na oči. svašta sam mu rekla
I da je neodgovoran lekar i zašto mi on sam nije dao uput kad sam bila poslednji put; i zašto mi uopšte nije ni rekao da treba da zakažem ekspertni, sva sreća što sam ja znala. i kako ga nije sramota, ja trudna, a on moj lekar pa mi diže pritisak i na kraju - jel' ja to vama ličim na uličaraku??? Pa plaćamo socijalno, zdravstveno; za koga, za šta? kaže on - pa ne znam ja, nemam ja ništa od TVOG zdravstvenog...
a jel' ne znaš, piiiip, piiip, za tvoju platu, piiiip. e pa nećeš više od mene, i u novine i na televiziju i ODMAH iz momenta raskidam ugovor sa vama i celom, gradu ćču da ispričam i na intenet bre, piiiip
izletela ja iz ordinacije, psujem sve u 16, pravo na šalter, CEPAJ onaj ugovor piiip, piiip
kad on ulazi na šalter i baca sestri uput, da mi overi...
e, nisam mogla sebi da dođem, bombu bi mu bacila u ordinaciju, nevaspitano jedno đubre
! Čitam i ne verujem
Ne daj se mačkice, uh tresem se od takvih kretena, ako mu nije dovoljna njegova plata neka se tera na ulicu sa takvim stavom, ne razumem šta bre on sebi umišlja!
Jao, što sam se posvađala danas sa dr
pa ja stvarno ne znam šta je više njima u glavama, pa majku mu baš kao da smo mi, pacijenti, gori nego stoka
Pošto sam, jel', zakazala ekspertni, a kod mog dr.-a uspela da zakažem tek 15., ja danas otišla pre početka njegove smene, samo da mi ispiše uput.
kad ono... prvo me sestra skinula sa šaltera, nije mi dala da pisnem, i kažem šta mi treba, kaže - ne pričam ni sa kim ko nije zakazanja u neverici
kad, nisu se pojavili jedno dva-tri zakazana pacijenta (sva sreća) i kaže meni sestra ipak da uđem
ja ušla i rekla šta mi treba, kad on kreten osuo paljbu na mene
pa kakav je to način, pa ne može niko ko nije zakazan da PROĐE kroz njegova vrata, pa šta ja mislim... ja reko' izvinite, ali nisam uspela da zakažem, prvi slobodan termin je 15. a meni treba SAMO uput, to je pola minuta posla!.. a on sve gorite kaže - neću ja da skupljam pacijente po ulici, ko mene plaća da ja vas primam kad se vama ćefne... a meni -KLAPNA na oči. svašta sam mu rekla
I da je neodgovoran lekar i zašto mi on sam nije dao uput kad sam bila poslednji put; i zašto mi uopšte nije ni rekao da treba da zakažem ekspertni, sva sreća što sam ja znala. i kako ga nije sramota, ja trudna, a on moj lekar pa mi diže pritisak i na kraju - jel' ja to vama ličim na uličaraku??? Pa plaćamo socijalno, zdravstveno; za koga, za šta? kaže on - pa ne znam ja, nemam ja ništa od TVOG zdravstvenog...
a jel' ne znaš, piiiip, piiip, za tvoju platu, piiiip. e pa nećeš više od mene, i u novine i na televiziju i ODMAH iz momenta raskidam ugovor sa vama i celom, gradu ćču da ispričam i na intenet bre, piiiip
izletela ja iz ordinacije, psujem sve u 16, pravo na šalter, CEPAJ onaj ugovor piiip, piiip
kad on ulazi na šalter i baca sestri uput, da mi overi...
e, nisam mogla sebi da dođem, bombu bi mu bacila u ordinaciju, nevaspitano jedno đubre

Samo pitaj
Vadila sam i plodovu, ali su mi i pre toga rekli da je verovatno dečak.
Termin mi je 25.01. A nisam bila na krsti jer me komp nešto zezao, ali sam sve isčitala tako da sam u toku oko vaših dešavanja! Jesi ti dobila rezultate plodove vode?
![]()

Hehehe, meni je termin 12.02.
U ponedeljak će biti 3 nedelje od kako sam vadila plodovu vodu pa ću otići da pitam. Rekli su da će biti gotovi za 3-4 nedelje. Posle koliko vremena si ti dobila rezultate?

Hvala ti draga do neba!Ja sam dobila posle 3 nedelje, tačnije zvala sam ih na onaj broj dan pre isteka 3 nedelje i rekli su mi da je nalaz gotov. Ja da sam na tvom mestu nazvala bi ih još danas čisto da budeš sigurna da te u ponedeljak neće vratiti praznih ruku. Joj, ma divan je osećaj kad izađeš od tog genetičara i znaš da je sve u redu, ja sam ceo taj dan letela!![]()

Hvala ti draga do neba!
Odmah sam nazvala i verovali ili ne, preko telefona su mi rekli da je nalaz uredan!
Žurka, žurkaaaa!!!! Šta pijete drage moje?![]()

Hvala ti draga do neba!
Odmah sam nazvala i verovali ili ne, preko telefona su mi rekli da je nalaz uredan!
Žurka, žurkaaaa!!!! Šta pijete drage moje?![]()