Jao, što sam se posvađala danas sa dr

pa ja stvarno ne znam šta je više njima u glavama, pa majku mu baš kao da smo mi, pacijenti, gori nego stoka
Pošto sam, jel', zakazala ekspertni, a kod mog dr.-a uspela da zakažem tek 15., ja danas otišla pre početka njegove smene, samo da mi ispiše uput.
kad ono... prvo me sestra skinula sa šaltera, nije mi dala da pisnem, i kažem šta mi treba, kaže - ne pričam ni sa kim ko nije zakazan

ja u neverici
kad, nisu se pojavili jedno dva-tri zakazana pacijenta (sva sreća) i kaže meni sestra ipak da uđem
ja ušla i rekla šta mi treba, kad on kreten osuo paljbu na mene

pa kakav je to način, pa ne može niko ko nije zakazan da PROĐE kroz njegova vrata, pa šta ja mislim... ja reko' izvinite, ali nisam uspela da zakažem, prvi slobodan termin je 15. a meni treba SAMO uput, to je pola minuta posla!.. a on sve gori

te kaže - neću ja da skupljam pacijente po ulici, ko mene plaća da ja vas primam kad se vama ćefne... a meni -KLAPNA na oči. svašta sam mu rekla
I da je neodgovoran lekar i zašto mi on sam nije dao uput kad sam bila poslednji put; i zašto mi uopšte nije ni rekao da treba da zakažem ekspertni, sva sreća što sam ja znala. i kako ga nije sramota, ja trudna, a on moj lekar pa mi diže pritisak i na kraju - jel' ja to vama ličim na uličaraku??? Pa plaćamo socijalno, zdravstveno; za koga, za šta? kaže on - pa ne znam ja, nemam ja ništa od TVOG zdravstvenog...
a jel' ne znaš, piiiip, piiip, za tvoju platu, piiiip. e pa nećeš više od mene, i u novine i na televiziju i ODMAH iz momenta raskidam ugovor sa vama i celom, gradu ćču da ispričam i na intenet bre, piiiip
izletela ja iz ordinacije, psujem sve u 16, pravo na šalter, CEPAJ onaj ugovor piiip, piiip
kad on ulazi na šalter i baca sestri uput, da mi overi...
e, nisam mogla sebi da dođem, bombu bi mu bacila u ordinaciju, nevaspitano jedno đubre