Bambi81
Aktivan član
- Poruka
- 1.304
Danas sam razgovarala sa genetičarkom (neophodna procedura iako sam odmah rekla da hoću da radim amnio) i ona mi kaže da se sada plodova voda vadi u Dečjoj bolnici.
Nije mi ništa jasno. Ti Bambi kažeš da su tebi pre neki dan vadili u Betaniji....
Jel sam pogrešno razumela ili u čemu je kvaka???
Mene su odmah poslali u Betaniju zato što sam Rh negativna, a u Dečijoj bolnici nemaju Rhogam, mada sam upoznala u Dečijoj dok sam čekala jednu devojku koja mi je rekla da je ona na svoju ruku otišla u Betaniju. E sad, pošto tebi svakako tvoja doktorica daje uput, možda da je zamoliš da ti da za Betaniju i onda sa njima u Dečijoj dogovoriš koji dan im nosiš plodovu vodu. Najbolje da se dobro raspitaš oko svega, ne znam da li baš moraš da vadiš u Dečijoj, ne verujem da su baš tako striktni, mada se to kod nas nikad ne zna. Stvarno, non stop menjaju neka pravila, čovek se pogubi gde šta treba da vadi, moj mm je već na pola dokumentacije digao ruke i rekao "ja sad više ništa ne razumem, koji uput je za koga, gde kad idemo".To možda rade da nam odvrate pažnju od cele procedure i te igle
! Sa druge strane moja drugarica je vadila u Dečijoj i kaže da su izuzetno ljubazni i baš je bila zadovoljna, verujem da to ne može da radi baš svako i da su i tamo stručni. Javi u svakom slučaju šta si uradila i odlučila, veliki poljubac!

".Bas su hormoni zahebana stvar...
I ja se nerviram zbog sitnica, a juce sam se rasplakala zato sto je mm rekao da riba nije bila dovoljno zacinjena
U "normalnom" stanju, nikad ne bih plakala za takvo nesto ali...

A da kazes deduskari da odyebe?

neka ti je sa srećom i sve najljepše tokom trudnoće
Je li ovo objava, ili sam propustila nesto...? U svakom slucaju
CESTITAM! I dobrodosla natrag
tako sam ocekivala da cu kad zatrudnim biti princeza i da ce svi da me paze, maze i sve mi tolerisu
kad ono... Nista. Pa sam i ja bila zbog toga i ljuta i tuzna, a sada ih sve ignorisem. Srecom, muz se nije priklonio opstem trendu "nerviranja trudnice", pa se uglavnom ne odvajam od njega
a svi ostali... Od bliskih, preko poznatih do nepoznatih, svi su za...
sad u petak sam cekala u banci sat vremena... A jedan... "fini gospodin" koji je bio pre mene je rekao samo - ja sam dosao pre vas
i nista... sat vremena. A to sto se rasplacem za svaku glupost... O tome ne bih sad
Moj sistem je - to mi je sve od trudnoce, ne mogu zauvek biti trudna, proci ce i to i onda... 

Još da mogu da se pohvalim da imam muža punog razumevanja, bilo bi lakše... ovako moram da pazim da ga slučajno ne iznerviram da ne bi nastao još veći problem
I jos me boli glava zbog toga...