Wenerica
Poznat
- Poruka
- 7.400
Neka je sa srećom mačkice!
A što se tiče nervoze i osetljivosti... Pre neki dan mi dolazili gosti i otišao mm da kupi sladoled i dođe sa sladoledom od jagode a ja sam zamislila od čokolade, ma smak sveta, samo što se nisam rasplakala, posle mi bilo smešno.
A već sam počela da se brinem oko svega, najviše koliko to meni para treba kada dođe beba (našla sam neke spiskove na internetu i to bukvalno treba da bude spremno pre porođaja pa sam u panici koliko šta košta), kao i kako da se odlučim koja vrsta kolica i ostalih stvari su najbolja... Pa eto pitanje za mame sa iskustvom kao i onih bez, šta mislite koliko para je neophodno za "doček" bebe okvirno? Poljubac svima!
pa meni je za početak trebalo oko 1.000km stim da ništa prije porođaja nisam kupila, nego je sve kupljeno u ta 2 dana dok sam bila u bolnici, nisam imala ni krevetac, ma ništa, e sad ako ti imaš već krevetac ,to je u pola jeftinije,doduše imaš i krevetaca jeftiniji, ja sam uzela onaj sa sredine ni skup ni jeftin,tako isto i odjelca, i to nisam imala ništa a što se tiče kolica to nemoraš kupovati nego kad budu babine nekom kažeš da ti to donese, i sve ono što misliš da ti nije potrebno odmah,mislim skim se možeš dogovoriti

,i inace je al sad mi je bas,bas