Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nemam prehladu nego alergiju, ali mi je isto kao i tebi Happyce, već danima.
Doduše ne kašljem, ali kijam, cure mi sline, grebe me grlo, oči me peku i crvene su, noću ne spavam jer sam zagušena, a pošto mi je opao imunitet odmah me napale bakterije pa se borim i sa streptokokama.
Osim toga mi se konstantno spava, ne mogu da mislim, sva sam kilava, osećam se kao mrtav konj.
Inače mi je sve divno i krasno...

Ja nemam prehladu nego alergiju, ali mi je isto kao i tebi Happyce, već danima.
Doduše ne kašljem, ali kijam, cure mi sline, grebe me grlo, oči me peku i crvene su, noću ne spavam jer sam zagušena, a pošto mi je opao imunitet odmah me napale bakterije pa se borim i sa streptokokama.
Osim toga mi se konstantno spava, ne mogu da mislim, sva sam kilava, osećam se kao mrtav konj.
Inače mi je sve divno i krasno...

Pa moji kazu da mi je ovo mozda neka alergija na ambroziju ili tako nesto,ali ja nisam sklona tome,tako da mislim da je kod mene ipak prehlada,uglavnom uzasno se osecam,ali sto kazes inace je i meni sve divno i krasno :)

Koja si ti sada nedelja Tijana? Znate i vec da li bata ili seka?
I ja vrlo cesto zaboravim da sam trudna :lol:, jos se i iznerviram kad mi se ucini da stomak pocinje da raste, hocu da sto duze uspem da oblacim svoju "normalnu" garderobu, dosadila mi trudnicka, ipak je to relativno skoro bilo :lol:
I ako je jos rano da znam koga je pola bebica ( a ja opet navijam za devojcicu :manikir: ), nekako mi se cini da cemo tesko izabrati ime.
Tvoja cerkica Tijana ima prelepo ime ( zapamtila sam iz ranijih postova jer mi se mnogo svidelo ),ali je vrlo slicno mojoj cerki, razlika je samo u jednom slovu . A ja bih opet nesto kratko, internacionalno jer ipak zivimo na zapadu a jos i da se slaze sa sekinim...bice muka :think:

Medo brundo dobro nam dosla :klap:

sd76 cestitke za lep napredak,sve najbolje :)

Inace i meni ova trudnoca prolazi brze od prve,za nedelju dana vec ulazim u osmi mesec :D ,jos malo pa cemo se grliti sa nasim batom :heart: ,bas mi je proletelo.Jako mi je drago sto cu se poradjati kad zahladi,jer da se moram poradjati na ovim vrucinama ne znam kako bih podnela,a ovako kraj oktobra - idealno :D.

Cestitam Happy-ce:heart:. Zar vec 8. mesec?!:klap:
Citam ja redovno ovaj kutak maad ne pisem cesto, i secam se kada si rekla da si ponovo trudna...bas brzo prolazi. Jeste li se odlucili za ime?
Edit: pisali smo u isto vreme :), cini mi se da i mi necemo do poslednjeg momenta znati ime. Samo ovde MORAS da kazes ime na porodjaju, a ne kao kod nas da imas mesec dana vremena i posle.
Jos ako i kod nas bude bata bice veselo, tata voli duga i srpska imena, a ja hocu kratko i poznato i kod nas i ovde gde zivimo. Ima da zaratimo onda ;)

Poslednja izmena:
Jeste Lara :heart:.

Ajde kazi neko ime :D, ja nemam ni jedno sto bi moglo doci u obzir, ni za devojcicu ni za decaka. Inace mi se slabo svidjaju muska imena, a zenskih vec ima vise, ali sve je isuvise slicno kao Lara, npr Tara mi lepo, pa ime tvoje cere, ali to je samo jedno slovo razlike...tako da je bas bezveze :(

..drage mame, da vam se pridruzim i ja, na prolece mama po treci put.. :heart:
..sd76, ja sam na pochetku devete nedelje, bice nam bekane blizu.. :)
..veliki pozdrav.. :bye:

Jao super, CESTITAM!!!!!
Bas divno sto smo tako blizu. Kod mene ce valjda sutra biti punih 9 nedelja, uh ne znam tacno, bas bezveze, prosli put sam uvek znala tacno u dan.
Treci put mama, svaka cast!!!!

Cao svima!Ja sam ovde nova,pa da se predstavim.
Sada sam 31. nedelja,ocekujem decaka.Ovo mi je prva beba. :)
Nadam se da cemo se lepo druziti!

dobrodošla meda brunda:heart:

..drage mame, da vam se pridruzim i ja, na prolece mama po treci put.. :heart:
..sd76, ja sam na pochetku devete nedelje, bice nam bekane blizu.. :)
..veliki pozdrav.. :bye:

november,neka ti je sa srećom od :heart::heart::heart:
treći put,svaka čast,da ti što ljepše i lakše prođe ova trudnoća:cmok2::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back